1EUR = 4.8375 RON | Bucureşti 37 º

Finanţe şi bănci

ANAF a rambursat TVA în valoare de 846,6 mil. lei, în primele două zile din această săptămână. Record în luna iunie

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a rambursat, luni şi marţi, TVA în valoare de 846,6 milioane de lei, informează, joi, instituţia.

06 iul, 2017 | Agerpres

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a rambursat în luna iunie companiilor din România 1,287 miliarde de lei din taxa pe valoarea adăugată (TVA), în creştere cu 513 milioane de lei, sau 66,3%, faţă de aceeaşi lună a anului trecut şi nivel maxim din aprilie 2016.

Potrivit unui comunicat al ANAF, suma include, în ordinea vechimii, toate deconturile de TVA soluţionate prin decizii de rambursare.

'Menţionam faptul că, în luna iunie 2017, ANAF a rambursat TVA în valoare de 1,287 miliarde lei, cu 513,3 milioane mai mult decât în luna iunie 2016 (774,2 milioane lei)', se arată în document.

Conform sursei citate, rambursarea TVA se realizează lunar, prin selecţie la nivel naţional a tuturor deconturilor negative cu opţiune de rambursare soluţionate până la data extragerii informaţiilor, potrivit principiului 'cel mai vechi decont se stinge primul'.

'În cazul compensărilor totale sau parţiale se soluţionează toate deconturile pentru care s-a emis decizia de rambursare', se mai spune în comunicat.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO