1EUR = 4.7556 RON | Bucureşti 25 º

Finanţe şi bănci

ANAF: Companiile care oferă servicii financiare ar trebui să pună accent pe educaţia consumatorilor

Companiile care oferă servicii financiare ar trebui să pună accent pe educaţia financiară, acest lucru generând reducerea creditelor neperformante, a declarat, marţi, Ionuţ Mişa, directorul general al Direcţiei Generale de Administrare a Marilor Contribuabili din Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF), într-o conferinţă de specialitate.

22 noi, 2016 | Agerpres

'Fiecare dintre companiile care oferă servicii financiare trebuie să pună accent foarte mare pe educaţia financiară. Educaţia financiară va genera acces la servicii financiare în deplină cunoştinţă de cauză, generând astfel reducerea creditelor neperformante. Educaţia financiară va determina cu siguranţă o înţelegere mai bună a serviciilor financiare, ajutându-i pe consumatori să aleagă cele mai potrivite servicii pentru ei. Ne permite să înţelegem importanţa economisirii şi investirii, elemente de maximă stabilitate în perioadele de criză', a spus Mişa.

Potrivit acestuia, ANAF susţine dezvoltarea serviciilor financiare în cadrul economiei, fiind la rândul său, un prestator de servicii fiscale.

'ANAF priveşte cu încredere şi susţine dezvoltarea serviciilor financiare, înţelegând importanţa acestora în cadrul economiei. ANAF este însuşi un prestator de servicii, de servicii fiscale. Îşi doreşte să fie un prestator profesionist, corect şi echidistant. ANAF acordă un mare interes demersurilor României de a deveni membru OECD (Organizaţia pentru Cooperarea şi Dezvoltare Economică n.r)', a mai arătat oficialul ANAF.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO