1EUR = 4.8316 RON | Bucureşti 33 º

News

ANAT: MDRT nu ne sprijină pentru promovarea internă

ANAT solicită pentru al treilea an consecutiv sprijinul MDRT, pentru a face cunoscute programele speciale, astfel încât să fie demolat mitul conform căruia "în România e scump şi prost", a anunţat marţi asociaţia, potrivit căreia statul nu s-a implicat nici în acest an în promovarea internă.

14 aug, 2012 | Mediafax

"Pentru al treilea an consecutiv solicităm sprijinul MDRT pentru a face cunoscute aceste programe speciale, astfel încât să demolăm mitul conform căruia în România e scump şi prost. Dimpotrivă, trebuie să învăţăm românii să aleagă cea mai bună ofertă, şi anume cu ajutorul unui agent de turism, alegând programele şi perioadele speciale şi efectuând rezervările din timp", a declarat marţi într-un comunicat preşedintele ANAT, Corina Martin.

Ea a adăugat că până în prezent asociaţiile nu au fost sprijinite în acţiunile de promovare internă de către MDRT.
"Consider însă că statul are obligaţia de a se implica în atragerea românilor în vacanţe în România, pentru a sprijini dezvoltarea turismului românesc. Aşteptăm să se producă schimbarea de mentalitate şi de direcţie", a mai spus Martin.

ANAT a lansat marţi programul "Zile gratuite de vacanţă", realizat in parteneriat cu hotelierii din România, care include oferte speciale precum acordarea unui număr de zile gratuite de vacanţă după modelul "5=7".

"Asta înseamnă că turistul plăteşte cinci nopţi şi stă şase sau chiar şapte", se arată într-un comunicat al ANAT.

Programul face parte din proiectul "Vacanţă în ţara mea" 2012, proiect care reuneşte mai multe campanii promoţionale distincte, precum "Înscrieri timpurii", "Litoralul pentru toţi", "O săptămână la munte", "Săptămâna de refacere balneară", "Vacanţa la ţară" sau "Delta Dunării pentru toţi".

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO