Anca Constantinescu spune că nu plăteşte banii pentru mărcile Click FM şi CLIC şi contestă licitaţia

Anca Constantinescu, care a adjudecat miercuri mărcile "Bucureşti 106,2 CLICK FM doar radio" şi "CLIC", a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, că nu a plătit suma pentru care a adjudecat respectivele mărci, precizând că va face contestaţie şi plângere penală, pentru că licitaţia "a fost o escrocherie".
Economica.net - vin, 08 iun. 2012, 19:22
Anca Constantinescu spune că nu plăteşte banii pentru mărcile Click FM şi CLIC şi contestă licitaţia

Anca Constantinescu a mai spus că, din informaţiile pe care le deţine, nici Emilia Ciucan, care şi-a adjudecat mai multe mărci din portofoliul Adevărul Holding, la licitaţia organizată miercuri, de executorul judecătoresc Georgeta Raportoru, nu ar fi plătit suma pe care ar fi trebuit să o achite în termen de 24 de ore de la încheierea licitaţiei.

„Nimeni nu a achitat nimic. Eu o să fac contestaţie şi plângere penală, pentru că toată licitaţia a fost o escrocherie”, a spus Anca Constantinescu. Ea a mai spus că o parte dintre mărcile scoase miercuri la licitaţie nici nu sunt înregistrate la OSIM.

Totodată, Anca Constantinescu a reamintit că Emilia Ciucan – cunoscută ca fiind avocata lui Dinu Patriciu, proprietarul Adevărul Holding, însă care a precizat că a participat la licitaţie în nume personal – părea să aibă relaţii foarte strânse cu avocaţii Adevărul Holding, prezenţi la licitaţia de miercuri, pe care-i trimitea să îi aducă ţigări în timpul licitaţiei. Aceste lucruri s-au întâmplat în condiţiile în care debitorul S.C. Adevărul Holding S.R.L nu avea voie să liciteze nici personal, nici prin alte persoane.

Mai multe mărci din portofoliul trustului Adevărul Holding au fost scoase la licitaţie miercuri, ca urmare a unei sentinţe a Tribunalului Bucureşti, care a dispus Adevărul Holding la plata unei sume de peste 15,5 milioane de lei către Odyssey Communication, o altă societate din trustul lui Dinu Patriciu, aflată în prezent în insolvenţă şi al cărei administratorul judiciar este Acsis Solv I.P.U.R.L.

Două dintre acestea – „Bucureşti 106,2 CLICK FM doar radio” şi „CLIC” – au fost adjudecate de firma Pro-Consul Prod SRL, al cărei acţionar este Anca Constantinescu. Aceasta a fost, de altfel, prezentă şi la licitaţie. Ea a adjudecat marca „Bucureşti 106,2 CLICK FM doar radio” pentru suma de 12.100 de lei, fără TVA, şi marca „CLIC” pentru 45.200 de lei, fără TVA.

De cealaltă parte, Emilia Ciucan a adjudecat la licitaţia de miercuri mai multe mărci care au în componenţa lor denumirea „Click”, inclusiv cea aferentă tabloidului deţinut de trustul Adevărul Holding, pentru suma de 11 milioane de lei fără TVA.

Contactaţi de MEDIAFAX, executorul judecătoresc Georgeta Raportoru, reprezentanţii Odyssey Communication şi cei ai Acsis Solv I.P.U.R.L nu au dorit să spună dacă banii pentru mărcile adjudecate la licitaţia de miercuri au fost plătiţi. În cazul în care banii nu au fost plătiţi şi în cazul în care executorul judecătoresc nu a acordat o prelungire a termenului în care pot fi depuşi banii, mărcile respective ar putea fi scoase din nou la licitaţie.

Până la ora difuzării acestei ştiri, Emilia Ciucan nu a putut fi contactată.

Agenţia de publicitate Odyssey Communication, deţinută de Dinu Patriciu, a intrat în insolvenţă la sfârşitul anului 2011. Administratorul judiciar al Odyssey Communication este Acsis Solv I.P.U.R.L., acelaşi ca în cazul societăţii Ocram Televiziune SRL, care deţine licenţa audiovizuală a OTV.

Te-ar mai putea interesa și
Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului
Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului
Prevenirea fraudei în mediul corporativ nu este neapărat o chestiune de politici și proceduri, ci ține de crearea unei culturi a integrității și vigilenței în rândul angajaților. Conform......
Boloș: Creșterea numărului de posturi de conducere în instituțiile publice poate fi făcută dacă sunt îndeplinite două condiții cumulative (Video)
Boloș: Creșterea numărului de posturi de conducere în instituțiile publice poate fi făcută dacă sunt îndeplinite ...
Creşterea numărului de posturi de conducere de la 8% la 10% în instituţiile publice poate fi făcută doar dacă în ...
CNAIR a început demersurile pentru organizarea licitației de atribuire a lotului cuprins între Miercurea Nirajului și Sărățeni din Autostrda A8
CNAIR a început demersurile pentru organizarea licitației de atribuire a lotului cuprins între Miercurea Nirajului și ...
Compania Națională de Administrate a Infrastructurii Rutiere a trimis astăzi spre validare către Agenția Națională ...
Limitări la importurile de miere. ANPC și MADR vor să elimine din concurența „neloială”
Limitări la importurile de miere. ANPC și MADR vor să elimine din concurența „neloială”
Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) și Ministerul Agriculturii doresc să legifereze importurile ...