1EUR = 4.8372 RON | Bucureşti 35 º

Imobiliare

Anchor Grup a recrutat doi noi directori

Compania Anchor Grup, cunoscută pentru dezvoltarea Bucureşti Mall şi Plaza România, îşi întăreşte echipa de management.

 

26 iun, 2012 | | ECONOMICA.net

Noii membri ai echipei sunt Roxana Dumitru, care va ocupa funcţia de marketing director şi Cătălin Florea, care a fost cooptat în calitate de leasing manager. La începutul acestui an, Ali Ergun Ergen a revenit la conducerea operaţiunilor Anchor.

Roxana Dumitru are opt ani de experienţă în marketing şi retail şi a făcut parte din echipele Anchor Grup şi Băneasa Developments.  În noua sa poziţie la Anchor Grup va dezvolta şi va implementa strategia de marketing pentru brand-urile din portofoliul companiei: Bucureşti Mall, Plaza România, Movieplex, InCity Residences, Anchor Plaza, Anchor Plaza Metropotol.

Cătălin Florea se va ocupa de managementul spaţiilor închiriabile sau de vanzare ale grupului, pe toate segmentele – retail, office si rezidenţial. Florea are o experienţă de peste opt ani pe piaţa de retail din România, în cadrul Sun Plaza şi Băneasa Shopping City.

Grupul Anchor este prezent în România din 1997. Portofoliul său include proiecte de retail, centre rezidenţiale şi clădiri de birouri. Printre dezvoltările Anchor Grup în România se numără Bucureţti Mall, primul centru comercial modern din România; Plaza România, Shopping MallDova (Chişinău, Republica Moldova), Anchor Plaza şi InCity Residences. Valoarea totală a investiţiilor se ridică la 250 milioane de euro.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO