Anchor Grup aduce noi branduri în București Mall și Plaza România, printre care Teilor, Lensa și Manufaktura

Anchor Grup, unul dintre cei mai puternici dezvoltatori de real estate de pe piața locală, anunță că noi branduri partenere s-au alăturat portofoliului său de retail, în centrele comerciale București Mall și Plaza România.
Ion Dobreanu - vin, 26 mai 2023, 18:11
Anchor Grup aduce noi branduri în București Mall și Plaza România, printre care Teilor, Lensa și Manufaktura

Cu 25 de ani de experiență în România și o investiție totală de peste 550 de milioane de euro, compania continuă să dezvolte mixul de branduri pe segmentul său de retail, pentru a oferi vizitatorilor săi o experiență completă de cumpărături. Gradul de ocupare în cele două centre comerciale din portofoliul Anchor Grup este de peste 99%.

Una dintre cele mai noi intrări în rândul brandurilor prezente în București Mall este Teilor Orange Concept, care aduce în centrul comercial conceptul exclusiv de magazin al celebrei companii de bijuterii. Magazinul, cel mai mare din București, cu o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați, se aliniază arhitecturii brandurilor internaționale, oferind o atmosferă ce amintește de marile case internaționale de bijuterii.

Teilor are și o locație extinsă în Plaza România.

Recent, Manufaktura și-a deschis porțile în ambele centre comerciale, Plaza România și București Mall. Unitățile au un design bazat pe note industrial-futuriste, elemente naturale și texturi, cu plafonul original care este compus din boabele de cafea, deja un trademark.

De asemenea, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața de optică din România, Lensa, s-a alăturat portofoliului de retail al Plaza România și, mai nou, și al București Mall. Cu un design contemporan, magazinul oferă vizitatorilor săi o gamă largă de produse, cu peste 100 de branduri de top. De la rame optice, ochelari de soare și de vedere, precum și lentile de contact colorate, Lensa oferă tuturor vizitatorilor atât articole clasice, cât și cele mai fashion modele.

Pandora este un alt brand care a adus un nou look magazinelor sale din București Mall și Plaza România. Cu un design reîmprospătat după procesul de renovare, Pandora întâmpină clienții într-un showroom elegant și modern.

Recent, Designers Boutique, magazinul pop-up dedicat designerilor locali și produselor „made in Romania”, s-a redeschis în București Mall, aducând, în fiecare lună, vizitatorilor săi o selecție de noi designeri români și colecții autentice deosebite, susținând comunitatea designerilor de modă din România.

În același timp, compania româneasă Anna Cori a finalizat procesul de renovare a magazinului său din București Mall, care aduce prospețime experienței de cumpărături din locație. Acum, vizitatorii se pot bucura și pot descoperi noile colecții ale brandului într-un design și mai modern.

Branduri precum Rematch, care oferă diverse opțiuni de jocuri și leisure pentru adolescenți, și Pepco, unul dintre cei mai îndrăgiți retaileri de tip discount, creează o experiență de cumpărături completă pentru comunitatea din București Mall.

Pe de altă parte, și Plaza România își întâmpină vizitatorii cu o mulțime de noutăți. Mayoral, gigantul spaniol de fashion pentru copii cu o istorie de aproape un secol în industrie, a ajuns în această primăvară în centrul comercial. Brandul aduce produse care îmbină calitatea, tendințele și funcționalitatea, la prețuri accesibile.

În același timp, Coccodrillo, un alt brand dedicat modei pentru copii, s-a alăturat portofoliului de chiriași ai centrului comercial Plaza România. Astfel, vizitatorii se vor bucura de o varietate de produse care satisfac toate nevoile celor care caută articole moderne și de calitate.

Totodată, English Home, brandul dedicat produselor home&decor, și-a extins spațiul magazinului din Plaza România, oferind clienților o colecție extinsă de produse într-o locație mai mare pentru o experiență de cumpărături mai fluidă și intuitivă.

Splend’or, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața românească de bijuterii și-a îmbunătățit și magazinul din Plaza România. Situat în aceeași zonă, la parterul centrului comercial, brandul are o locație extinsă cu un design în tendințe.

Zona de food court din Plaza România și-a extins și ea oferta, cu noi concepte fresh precum Noodlz și cu un nou restaurant cu mâncare gourmet asiatică – Lee HO – și supermarketul asiatic – Go Asia, toate oferind clienților experiențe unice și aromate.

 

Te-ar mai putea interesa și
România şi alte şase state membre UE obţin 2,4 miliarde de euro din Fondul pentru modernizare
România şi alte şase state membre UE obţin 2,4 miliarde de euro din Fondul pentru modernizare
Fondul pentru modernizare al UE a plătit 2,4 miliarde de euro către 31 de proiecte din şapte ţări beneficiare, inclusiv România, pentru a ajuta la modernizarea sistemelor lor energetice, la......
Afacerile SII România, specializată în servicii şi soluţii IT, au urcat cu 68%, la 33 mil. euro
Afacerile SII România, specializată în servicii şi soluţii IT, au urcat cu 68%, la 33 mil. euro
SII România, companie multinațională specializată în servicii și soluții IT, a încheiat anul fiscal 2022 – 2023 ...
Compania lui Teszari, RCS-RDS, a accesat un credit sindicalizat de 250 de milioane de euro, la care Unicredit Bank a fost aranjor principal
Compania lui Teszari, RCS-RDS, a accesat un credit sindicalizat de 250 de milioane de euro, la care Unicredit Bank a fost ...
Alături de alte bănci din România, UniCredit Bank a participat la acordarea unui credit sindicalizat grupului RCS-RDS ...
Salariile de bază ale personalului din sănătate, asistenţă socială, apărare şi ordine publică se majorează de la 1 iunie
Salariile de bază ale personalului din sănătate, asistenţă socială, apărare şi ordine publică se majorează de la 1 iunie
Salariile de bază ale personalului din sănătate şi asistenţă socială şi din apărare, ordine publică şi securitate ...