Andreea Mihai, Carrefour România: Orice formă de comerţ are un viitor în România

Orice formă de comerţ are mare potenţial şi viitor în România, a apreciat, marţi, directorul de marketing al Carrefour România, Andreea Mihai, cu ocazia anunţării oficiale a parteneriatului între FlorideLux.ro şi portalul de comerţ online din segmentul pieţei de retail hipermarket www.carrefour-online.ro.
Economica.net - mar, 11 feb. 2014, 12:43
Andreea Mihai, Carrefour România: Orice formă de comerţ are un viitor în România

‘Carrefour are primul hipermarket online din România şi suntem convinşi că orice formă de comerţ are un viitor pe piaţa românească, fie că este vorba de vânzări directe în supermarket sau pe internet’, a spus Mihai, care a precizat că planul cu care a fost pornită afacerea, în iulie 2013, ‘a fost depăşit cu brio’, fără să facă publice informaţii privind bilanţul companiei.

Prin parteneriatul cu FlorideLux.ro, Carrefour urmăreşte să mărească gama de produse disponibile în magazinul online, a explicat Radu Butufei, directorul de e-commerce al Carrefour România.

‘Cele mai vândute produse online sunt produsele proaspete, fructele, legumele şi apa minerală, pentru că există clienţi care preferă ca marfa grea să le fie livrată acasă. Calitatea produselor este cu grijă urmărită, chiar dacă cumpărătorul nu vede direct articolul. Produsele sunt ambalate în pungi transparente şi acceptăm returul de la clienţi la faţa locului, în momentul livrării’, a precizat Radu Butufei.

Pe pagina www.carrefour-online.ro sunt expuse peste 15.000 de articole food şi non-food, iar FlorideLux.ro va extinde oferta, adăugând 53 de varietăţi de buchete şi aranjamente florale, cu posibilitate de livrare în peste 12.500 de localităţi.

Carrefour are 163 de magazine în România.

Te-ar mai putea interesa și
Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului
Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului
Prevenirea fraudei în mediul corporativ nu este neapărat o chestiune de politici și proceduri, ci ține de crearea unei culturi a integrității și vigilenței în rândul angajaților. Conform......
Boloș: Creșterea numărului de posturi de conducere în instituțiile publice poate fi făcută dacă sunt îndeplinite două condiții cumulative (Video)
Boloș: Creșterea numărului de posturi de conducere în instituțiile publice poate fi făcută dacă sunt îndeplinite ...
Creşterea numărului de posturi de conducere de la 8% la 10% în instituţiile publice poate fi făcută doar dacă în ...
CNAIR a început demersurile pentru organizarea licitației de atribuire a lotului cuprins între Miercurea Nirajului și Sărățeni din Autostrda A8
CNAIR a început demersurile pentru organizarea licitației de atribuire a lotului cuprins între Miercurea Nirajului și ...
Compania Națională de Administrate a Infrastructurii Rutiere a trimis astăzi spre validare către Agenția Națională ...
Limitări la importurile de miere. ANPC și MADR vor să elimine din concurența „neloială”
Limitări la importurile de miere. ANPC și MADR vor să elimine din concurența „neloială”
Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) și Ministerul Agriculturii doresc să legifereze importurile ...