1EUR = 4.8408 RON | Bucureşti 33 º

Companii

Andrei Manea, numit country manager al Bolt Food

Platforma de transport Bolt aduce un nou membru la conducerea operațiunilor locale. Activitatea diviziei de livrări de mâncare va fi coordonată de Andrei Manea, din funcția de Country Manager Bolt Food.

30 iun, 2020 | ECONOMICA.net

Înainte de a se alătura companiei, Andrei Manea a ocupat funcția de Senior Consultant la Adecco, unde a avut ca sarcini realizarea de oferte comerciale, negocierea și semnarea de noi contracte și gestionarea procesului de recrutare. Parcursul său profesional include mai multe poziții în cadrul departamentului de Business Development de la Booking.com, ultima sa funcție fiind cea de Senior Account Manager Team Lead, pe care a ocupat-o timp de doi ani.

Anterior, Andrei Manea a fost Business Trainer și Account Manager în cadrul aceleiași companii, unde a optimizat performanța sistemelor care susțin produsele și serviciile platformei, cu scopul de a îmbunătăți experiența clienților.

”Bolt a crescut mult în România în ultimele luni, în ciuda condițiilor neprielnice. A adus servicii și opțiuni noi, a deschis noi linii de business, a venit în întâmpinarea dorinței multor oameni de a-și găsi o nouă sursă de venituri sau de a-și găsi o nouă modalitate de a-și livra bunurile și serviciile. Adus în România în plină pandemie, Bolt Food se dezvoltă în continuare și pentru aceasta avea nevoie de un management de sine stătător. Numirea lui Andrei Manea va susține această dezvoltare în continuare, pentru că livrarea de mâncare a devenit, fără îndoială, parte din noua noastră normalitate”, spune Cristian Sălceanu, Country Manager pentru divizia de ride-hailing în cadrul Bolt România.

Andrei Manea este absolvent al Universității de Științe Aplicate Inholland din Olanda, având licența în Administrarea Afacerilor.

Bolt are peste 30 de milioane de utilizatori în peste 35 de țări la nivel global. Bolt Food a fost lansat pentru prima dată în Estonia, în luna august 2019, serviciul fiind disponibil acum în 13 țări.

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO