Angajări în FMCG: oferta de muncă la Cora, Mega Image, Penny Market

ECONOMICA.NET vă prezintă lista locurilor de muncă disponibile în această perioadă la Cora, Mega Image, Penny Market. 
Economica.net - joi, 29 ian. 2015, 22:01
Angajări în FMCG: oferta de muncă la Cora, Mega Image, Penny Market

Oferta de muncă la Mega Image 

Mega Image angajează omul potrivit pentru postul de specialist comunicare internă în Bucureşti.
Te califici pentru acest post dacă ai absolvit una dintre facultăţile Relaţii Publice, Jurnalism, Filologie; ai cel puţin doi ani experienţă în comunicare internă, într-o agenţie de publicitate sau jurnalism; ai cunoştinţe avansate de Office şi de limba engleză.
Candidatul ideal pentru acest post are excelente abilităţi de comunicare şi relaţionare; este creativ, flexibil, empatic.
21 februarie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post. Detalii, aici.

Mega Image angajează 20 de vânzători mezeluri şi panificaţie în Bucureşti.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai minimum studii medii, ai mai lucrat în comerţul alimentar, eşti orientat către client, eşti dinamic, flexibil şi ai iniţiativă.
Amănunte, aici.

Mega Image angajează 50 de oameni în magazinul pe care îl va deschide în sectorul 1 al Capitalei, pe posturi precum casier, vânzător, lucrător comercial. 
Eşti potrivit pentru postul de lucrător comercial dacă ai studii medii, în vreme ce pentru postul de casier este obligatorie Diploma de Bacalaureat. 
Calificare în domeniu este obligatorie pentru postul de vânzător. 
Indiferent de postul ofertat, angajatorii caută oameni dinamici, flexibili şi orientaţi către clienţi. Informaţii suplimentare, aici.

Mega Image angajează un asistent achiziţii în Bucureşti.
Candidatul ideal pentru acest post are studii superioare, are cunoştinţe avansate de limba engleză, are cunoştinţe medii de operare PC, are excelente abilităţi de comunicare şi de organizare; este capabil să găsească soluţii în condiţii de stres. Detalii, aici.

Până pe 9 februarie se primesc candidaturi pentru aceste posturi.

Mega Image angajează 20 de şefi de departament în Bucureşti.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai studii superioare, ai cel puţin un an experinţă în coordonarea unei echipe, ai mai lucrat în retailul alimentar ai cunoştinţe medii de limba engleză şi de Office.
6 februarie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru acest post. Amănunte, aici.

Oferta de muncă la Penny Market 

Penny Market angajează trei casieri/lucrători comerciali la Iernut, Tîrgu-Mureş şi Târnăveni.
Candidatul potrivit pentru acest post este absolvent de studii medii, este rezistent la efort fizic mediu, într-un ritm de muncă alert; are experienţă într-un post similar în magazine specializate; a mai lucrat în comerţul alimentar. 
Candidatul ideal pentru acest post are foarte bune abilităţi de comunicare, are atenţie distributivă, capacitate rapidă de decizie, experienţă de lucru în echipă.
Detalii, aici.

Penny Market angajează trei şefi de secţie în oraşele antemenţionate.
Angajatorii caută absolvenţi de studii superioare, cu experienţă în retail şi în coordonarea unei echipe; care sunt orientaţi spre rezultate, au bune abilităţi organizatorice, au putere de convingere şi motivare a echipei, au cunoştinţe solide de Word şi Excel şi foarte bune abilităţi de comunicare. 
Amănunte, aici.
15 februarie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru aceste posturi.

Penny Market angajează un şef de departament la Făgăraş.
Candidatul potrivit pentru acest post este absolvent de studii superioare, are experienţă în retail, experienţă în coordonarea unei echipe, are foarte bune abilităţi de comunicare, capacitate rapidă de decizie, bune abilităţi organizatorice. Candidatul ideal pentru acest post este orientat către rezultate şi are cunoştinţe solide de Word şi Excel. 
Până pe 21 februarie se primesc CV-uri pentru acest post. Amănunte găsiţi aici.

Penny Market angajează un asistent manager vânzări la Bucureşti. Eşti potrivit pentru acest post dacă ai studii superioare, ai trei ani experienţă în muncă, ai cunoştinţe solide de Office, ai foarte bune cunoştinţe de limba engleză, ai capacitate de analiză şi sinteză a datelor, eşti atent la detalii, orientat către clienţi, poţi lucra la proiecte multiple în condiţii de presiune şi stres. 

23 februarie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru acest post. Informaţii suplimentare găsiţi aici. 

Oferta de muncă la Cora

Cora angajează un manager de departament la Cluj.
Te califici pentru acest post dacă ai studii superioare, de preferat în domeniul economic; ai minimum doi ani experienţă într-un post managerial şi/sau în comerţ; ai cunoştinţe de programe informatice de gestiune (SAP, BI, Mercure, etc). Candidatul ideal pentru acest post este competitiv, implicat, entuziast, cunoaşte piaţa de profil şi este orientat către client. 
9 februarie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post. Detalii, aici.

Cora angajează pe postul de business analyst în Bucureşti.

Candidatul potrivit pentru acest post este absolvent de facultate, are 1-2 ani experienţă în această poziţie sau în postul de IT systems analyst, functional sau data analyst. Candidatul ideal pentru acest post vorbeşte limba engleză sau franceză, are experienţă în IT helpdesk, software documentation şi mentenanţă; are cunoştinţe avansate de Information Analysis, Process Analysis şi Improvement Methodologies; cunoştinţe de SAP, solide abilităţi de comunicare, de planificare, organizare, prioritizare, de analiză. Trebuie să fii orientat către soluţiii, să ai spirit de echipă, să fii flexibil, adaptabil, ca să intri în vizorul angajatorilor pentru acest post. 
Până pe 13 februarie se primesc CV-uri pentru acest post. Informaţii suplimentare, aici.

Te-ar mai putea interesa și
Oferta One United Properties este deja suprasubsrisă pe tranșa de retail. În doar 40 de secunde a fost epuizată tranşa cu alocare garantată a ofertei publice primare
Oferta One United Properties este deja suprasubsrisă pe tranșa de retail. În doar 40 de secunde a fost epuizată tranşa ...
După epuizarea în doar 40 de secunde a tranșei cu alocare garantată a ofertei publice primare derulate de One United Properties, acum și pe segmentul unde alocările vor fi pro-rata nivelul......
Marius Morariu a fost numit președinte provizoriu al Consiliul de Supraveghere al Transelectrica
Marius Morariu a fost numit președinte provizoriu al Consiliul de Supraveghere al Transelectrica
Consiliul de Supraveghere al Transelectrica a decis în şedinţa de miercuri numirea lui Marius Vasile Morariu în funcţia ...
Sterian, Transgaz: Din toamnă va începe construcţia conductei care va prelua gazele din Marea Neagră
Sterian, Transgaz: Din toamnă va începe construcţia conductei care va prelua gazele din Marea Neagră
Transgaz va începe în această toamnă construcţia conductei Tuzla-Podişor, care va fi gata în aproximativ doi ani şi ...
UE analizează acordarea unei finanţări de 3,5 miliarde de euro Turciei pentru refugiaţi – surse diplomatice
UE analizează acordarea unei finanţări de 3,5 miliarde de euro Turciei pentru refugiaţi – surse diplomatice
Uniunea Europeană analizează acordarea unei finanţări de 3,5 miliarde de euro Turciei pentru ca aceasta să continue ...