Angajări în IT: 2Checkout vizează creşterea echipei din Bucureşti cu cel puţin 25% în acest an

2Checkout, platforma de monetizare pentru companii ce acţionează la nivel global, anunţă un plan de recurutări care vizează creşterea echipei de la Bucureşti cu cel puţin 25% în acest an.
Economica.net - vin, 05 apr. 2019, 11:44
Angajări în IT: 2Checkout vizează creşterea echipei din Bucureşti cu cel puţin 25% în acest an

În prezent, 2Checkout (fostă Avangate) are 310 de angajați la nivel global, dintre care 260 sunt în birourile din București.

Compania are deschise pentru departamentele tehnice poziții precum Product Manager, Product Analyst, Senior Developer, Project Manager, Scrum Master, Software Architect, dar totodată se caută și ingineri software pentru testare automată. În departamentele de suport sunt deschise posturi pentru analiști suport tehnic, analiști servicii client (obligatoriu cunoscători de limbi străine), specialiști în domeniul financiar, analiști anti-fraudă și risc.

„Avem nevoie de specialiști buni, cu viziune, care doresc să își dezvolte cariera într-un mediu global, dar flexibil totodată, cu multe elemente antreprenoriale. În ultimii ani, procesul de recrutare s-a accelerat foarte mult, atât datorită tehnologiilor pe care le aplicăm în acest domeniu, dar mai ales ritmului cu care trebuie să dezvoltăm echipa. Numai în 2019 avem nevoie de cel puțin 50 de specialiști în software și plăți”, spune Mădălina Moraru, VP Global Resurse Umane 2Checkout.

2Checkout este brandul sub care activează acum fosta companie Avangate, parte din portofoliul fondului de investiții Francisco Partners. Compania are, în prezent, cel mai complet produs din industrie pentru vânzarea globală de software și servicii digitale, dar si produse fizice, fiind unul dintre cei mai mari furnizori de astfel de soluții din lume. Compania are peste 17.000 de clienți la nivel global.

Compania participă în aceste zile la târgul de cariere Angajatori de Top 2019 în calitate de partener. Târgul se desfășoară în zilele de 5-6 aprilie la București, la Sala Palatului. În ziua de sâmbătă, 6 aprilie, Antonio Gherdan, Technical Lead în cadrul 2Checkout, va susține o prezentare despre Apple Pay și modele de tokenizare în cadrul conferinței TechTalks ce va avea loc în paralel cu târgul de joburi.

Te-ar mai putea interesa și
Moody’s îi face un cadou frumos lui Viktor Orban în perspectiva alegerilor de la anul. A îmbunătățit ratingul Ungariei
Moody’s îi face un cadou frumos lui Viktor Orban în perspectiva alegerilor de la anul. A îmbunătățit ratingul ...
Agenţia de evaluare financiară Moody's a îmbunătăţit vineri ratingul de ţară al Ungariei, de la "Baa3" până la "Baa2", ca urmare a revenirii solide a economiei ungare din pandemie, o veste......
Piața retailului alimentar se apropie de un nou punct istoric: Kaufland ajunge 150 de hypermarketuri pe plan local
Piața retailului alimentar se apropie de un nou punct istoric: Kaufland ajunge 150 de hypermarketuri pe plan local
Kaufland, operatorul celui mai mare lanț de hypermarketuri la nivel național și numărul doi pe piața comerțului alimentar ...
Florin Cîțu a câștigat alegerile pentru președinția PNL
Florin Cîțu a câștigat alegerile pentru președinția PNL
Florin Cîţu a obţinut 2.878 de voturi "pentru" din partea delegaţilor la Congresul PNL, iar Ludovic Orban 1.898.
Acces interzis la agențiile Loto fără certificatul verde sau test negativ
Acces interzis la agențiile Loto fără certificatul verde sau test negativ
Jucătorii împătimiți sau cei care joaca ocazional la Loto nu mai pot intra în agenții fără certificatul verde sau ...