1EUR = 4.8286 RON | Bucureşti 17 º

Companii

Angajări în IT: 2Checkout vizează creşterea echipei din Bucureşti cu cel puţin 25% în acest an

2Checkout, platforma de monetizare pentru companii ce acţionează la nivel global, anunţă un plan de recurutări care vizează creşterea echipei de la Bucureşti cu cel puţin 25% în acest an.

05 apr, 2019 | ECONOMICA.net

În prezent, 2Checkout (fostă Avangate) are 310 de angajați la nivel global, dintre care 260 sunt în birourile din București.

Compania are deschise pentru departamentele tehnice poziții precum Product Manager, Product Analyst, Senior Developer, Project Manager, Scrum Master, Software Architect, dar totodată se caută și ingineri software pentru testare automată. În departamentele de suport sunt deschise posturi pentru analiști suport tehnic, analiști servicii client (obligatoriu cunoscători de limbi străine), specialiști în domeniul financiar, analiști anti-fraudă și risc.

"Avem nevoie de specialiști buni, cu viziune, care doresc să își dezvolte cariera într-un mediu global, dar flexibil totodată, cu multe elemente antreprenoriale. În ultimii ani, procesul de recrutare s-a accelerat foarte mult, atât datorită tehnologiilor pe care le aplicăm în acest domeniu, dar mai ales ritmului cu care trebuie să dezvoltăm echipa. Numai în 2019 avem nevoie de cel puțin 50 de specialiști în software și plăți", spune Mădălina Moraru, VP Global Resurse Umane 2Checkout.

2Checkout este brandul sub care activează acum fosta companie Avangate, parte din portofoliul fondului de investiții Francisco Partners. Compania are, în prezent, cel mai complet produs din industrie pentru vânzarea globală de software și servicii digitale, dar si produse fizice, fiind unul dintre cei mai mari furnizori de astfel de soluții din lume. Compania are peste 17.000 de clienți la nivel global.

Compania participă în aceste zile la târgul de cariere Angajatori de Top 2019 în calitate de partener. Târgul se desfășoară în zilele de 5-6 aprilie la București, la Sala Palatului. În ziua de sâmbătă, 6 aprilie, Antonio Gherdan, Technical Lead în cadrul 2Checkout, va susține o prezentare despre Apple Pay și modele de tokenizare în cadrul conferinței TechTalks ce va avea loc în paralel cu târgul de joburi.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO