1EUR = 4.8430 RON | Bucureşti 29 º

Companii

Angajări în România pe venituri cuprinse între 500 euro şi 1.500 euro. Experienţa nu e obligatorie

Iată oferta de muncă disponibilă în această perioadă în România, salariile cu care sunt ofertaţi românii, dar şi profilurile profesionale şi de personalitate căutate de angajatori. 

20 oct, 2016 | ECONOMICA.net

Oferta de muncă disponibilă acum în România pentru care experienţa nu e obligatorie la angajare

O companie de consultanţă imobiliară angajează consultanţi.
Candidatul potrivit pentru acest post ştie să lucreze în MS Office, Windows, ştie să folosească faxul şi copiatorul, e punctual, responsabil, are puternic spirit de echipă şi spirit antreprenorial. Este, de asemenea, persuasiv, are foarte bune abilităţi de comunicare şi negociere, e atent la detalii, e organizat şi orientat spre rezultate şi nu în ultimul rând are permis de conducere categoria B. 
Candidaţii sunt ofertaţi cu venituri medii lunare cuprinse între 800 euro şi 1.500 euro.
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii cu minimum şase luni experienţă în domeniul imobiliar sau vânzări.

Informaţii complete despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Un call center angajează operatori.
Candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe medii de engleză, franceză şi de navigare internet. Este, de asemenea, flexibil, are bune abilităţi de comunicare, e punctual, are spirit de echipă.
Angajatorii ofertează candidaţii salarii care pornesc de la 580 euro pe lună, prime de 100 euro, bonuri de masă, li se plăteşte transportul când lucrează pe timpul nopţii.

Amănunte despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O companie de consultanţă imobiliară recrutează brokeri imobiliari.
Angajatorii caută oameni dinamici, entuziaşti, organizaţi, competitivi, ambiţioşi, care respectă locul de muncă şi generează constant rezultate, potrivit anunţului de recrutare.
Angajatorii ofertează candidaţii cu venituri totale cuprinse între 30 - 50% din încasările anuale, sumele fiind trecute integral pe cartea de muncă. Veniturile încasate încep de la 500 de euro şi pot depăşi 2.500 euro pe lună, în funcţie de performanţa angajaţilor.

Candidaţii mai sunt ofertaţi cu oportunităţi de avansare, mediu de lucru profesionist şi relaxant, se arată în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O societate specializată în dezvoltări imobiliare angajează urgent agenţi de vânzări cu bune abilităţi de comunicare, negociere, responsabili şi capabili să îndeplinească obiectivele stabilite. Candidatul ideal pentru acest post e orientat către client şi către învăţare, este diplomat, organizat, harnic şi perseverent. Angajatorii oferă candidaţilor selectaţi salariu de 1.000 euro pe lună.

Informaţii complete despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO