1EUR = 4.8419 RON | Bucureşti 22 º

News

Angajări în ţară pe salarii de 500 euro - 1.700 euro lunar. Iată oferta de muncă

ECONOMICA.NET vă prezintă oferta de muncă disponibilă în această perioadă în ţară, plătită cu salarii cuprinse între 500 euro şi 1.700 euro pe lună. Iată aşteptările angajatorilor de la candidaţi. 

11 dec, 2016 | ECONOMICA.net

Oferta de muncă disponibilă în România

Venit lunar de peste 1.000 euro pentru director regional de vânzări

Un producător polistiren extrudat angajează pe postul de director regional de vânzări pe care-l ofertează cu venituri lunare care depăşesc 1.000 euro. Candidatul potrivit pentru acest post are minimum doi ani experienţă în domeniul vânzărilor de materiale de construcţii, e optimist şi comunicativ. Candidatul selectat pe acest post va încasa peste 1.000 euro lunar, potrivit anunţului de recrutare.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi accesa la acest link.

Venit de 1.000 euro net lunar pentru medici debutanţi de laborator

Un laborator de analize medicale angajează doi medici medicină de laborator şi un biolog/chimist/biochimist. Pentru oricare dintre aceste posturi, experienţa în domeniu nu e obligatorie. Sunt însă avantajaţi la angajare candidaţii cu minimum un an experienţă în domeniu. Angajatorii spun că nu se lucrează nici în ture, nici la sfârşit de săptămână.
Medicii specialişti debutanţi sunt ofertaţi cu un venit net lunar care începe de la 1.000 euro, care creşte în funcţie de experienţă, grad profesional şi capacitatea de a activa în mai multe compartimente ale laboratorului.

Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Dispecer, plătit cu până la 8.000 lei pe lună

O firmă specializată în transportul de mărfuri angajează dispeceri - coordonatori de transport pe salarii care încep de la 1.500 lei şi ajung la 8.000 lei pe lună. Candidatul potrivit pentru acest post e comunicativ, analitic, bun negociator, proactiv, prioritizează sarcinile şi le duce la bun sfârşit, ştie să lucreze în MS Office, are cunoştinţe avansate de engleză. Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii cuprinse între 1.500 lei şi 8.000 lei lunar şi cu telefon mobil.

Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.

Menajeră, plătită cu 500 euro pe lună

O familie angajează menajeră internă. Angajatorii oferă candidatei selectate un salariu de 500 euro lunar pentru program de muncă de cinci zile pe săptămână. Cazare şi masa sunt asigurate de angajator.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO