Angajări la BCR. Vezi posturile

BCR angajează în această perioadă de la auditor, la manager de restructurare în Bucureşti. Află dintr-un material ECONOMICA.NET lista posturilor vacante acum la BCR şi ce exigenţe impun angajatorii candidaţilor interesaţi de o carieră în cadrul băncii.
Economica.net - joi, 28 feb. 2013, 22:07
Angajări la BCR. Vezi posturile

BCR recrutează omul potrivit pentru postul de manager restructurare în Bucureşti.
Candidatul potrivit pentru acest loc de muncă a absolvit studii economice, juridice sau tehnice, are minimum trei ani experienţă în specialitatea absolvită, din care un an experienţă în instituţii financiar-bancare, are cunoştinţe solide de limba engleză şi e integru.
Consultă aici anunţul de recrutare pentru acest post, pentru mai multe detalii.

BCR angajează pe poziţia de manager risc în Bucureşti.
Te califici pentru acest post dacă ai absolvit studii superioare cu profil economic, ai minimum trei ani experienţă  într-o bancă, într-o poziţie similară sau într-o poziţie în cadrul departamentului de risc-analiză financiară, precum şi cunoştinţe avansate de limba engleză.
Detalii, aici.

Tot în Bucureşti, BCR recrutează pe postul de specialist documentaţie de credit corporate.
Şi în acest caz, angajatorii caută un candidat care are minimum trei ani experienţă într-o instituţie bancară, într-o poziţie similară sau într-o poziţie în cadrul unui departament de risc ori analiză financiară care să aibă şi cunoştinţe solide de limba engleză.
Amănunte găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta aici.

BCR mai recrutează un auditor în Bucureşti.
Te califici pentru acest post dacă ai absolvit o specializare cu profil economic, juridic sau tehnic şi te pregăteşti ca să obţii calificarea ACCA (Assocciation of Chartered Certified Accountants) sau CIA (Certified Internal Auditor).
Candidatul potrivit pentru acest loc de muncă are minimum doi ani experienţă în specialitatea absolvită şi minimum un an experienţă în audit sau în domeniul financiar. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care sunt membri CECCAR sau CAFR.
Pentru mai multe detalii intră aici.

BCR caută omul potrivit pentru postul de expert financiar bancar – implementare politici de grup.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai absolvit studii superioare cu profil economic sau IT, ai cunoştinţe avansate de limba engleză şi experienţă de lucru cu Basel II. Candidatul potrivit pentru acest post are minimum cinci ani experienţă de muncă, din care trei ani experienţă în finanţe şi instituţii bancare sau consultanţă pentru instituţii financiare.
Amănunte găsiţi aici.

BCR angajează doi şefi proiect bancar în Bucureşti.
Te califici pentru postul de şef proiect bancar – aprobare credite corporate sau pentru postul de şef proiect bancar – sistem avertizare timpurie, dacă ai absolvit o facultate şi ai minimum 5 ani experienţă de muncă, din care trei ani experienţă în finanţe şi instituţii bancare sau consultanţă pentru instituţii financiare.
Pentru detalii intră aici.

 

BCR angajează un arbitragist la biroul vânzări clienţi corporate regional din Timişoara. Candidatul potrivit pentru acest loc de muncă e absolvent de facultate, a urmat cursuri de perfecţionare în domeniul trezoreriei, are minimum un an experienţă în specialitate şi are cunoştinţe excelente de limba engleză.

Lista completă a exigenţelor impuse de angajator pentru acest post poate fi consultată aici.

Te-ar mai putea interesa și
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Compania Națională Poșta Română lansează a doua ediție a programului de internship, creat special pentru a tinerii care doresc o carieră în industria serviciilor poștale și de logistică. ...
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte de Paște
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte ...
Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru a asigura că toţi cei 4,74 de milioane pensionari din ...
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România își continuă expansiunea și inaugurează cel de-al 57-lea hipermarket din rețea, la Pitești. Noul ...
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
Sphera Franchise Group, cel mai mare operator de foodservice din România, continuă să investească în extinderea portofoliului ...