1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 2 º

Companii

Angajări la Dacia. Vezi unde şi dacă te califici

Dacia Group Renault angajează la Mioveni şi la Bucureşti, în această perioadă. Angajatorii caută absolvenţi de studii superioare tehnice care vorbesc limba franceză. Află dintr-un material ECONOMICA.NET ce exigenţe impun angajatorii candidaţilor care vor să muncească la Dacia Group Renault.

07 mai, 2013 | ECONOMICA.net

Dacia Group Renault angajează un specialist achiziţii la Mioveni. Te califici pentru acest post dacă ai absolvit studii superioare tehnice sau economice, ai cel puţin doi ani experienţă în achiziţii sau în domeniul industrial, ai cunoştinţe solide de limba franceză şi mai ai şi foarte bune abilităţi de negociere. Angajatorii caută pentru acest loc de muncă oameni orientaţi către rezultate, care pot lucra în echipă, care au capacitate de analiză şi de sinteză şi care pot performa în echipă.
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au mai lucrat în domeniul auto şi care au cunoştinţe solide de limba engleză.
Dacă răspundeţi acestor exigenţe, puteţi trimite CV-urile aici, până pe 27 mai.


Dacia Group Renault recrutează în această perioadă pe postul de consilier tehnic la Bucureşti. Eşti eligibil pentru acest loc de muncă dacă ai cel puţin un an experienţă în activitatea de service auto, dacă ai absolvit studii superioare în domeniul tehnic (Autovehicule Rutiere sau Mecanică), ai cunoştinţe avansate de franceză, ai foarte bune abilităţi de relaţionare, de organizare şi de prioritizare. Candidatul ideal pentru acest post are spirit de echipă, e responsabil şi, preferabil, are şi cunoştinţe de limba engleză.

Candidaţii care întrunesc aceste criterii de eligibilitate pot trimite CV-ul pentru acest post până pe 23 mai. Amănunte găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta aici.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO