Angajări la Kaufland. Te califici dacă ai cel puţin studii medii

Kaufland face angajări la Bucureşti, Turda, Călăraşi, în această perioadă. Iată posturile cu care angajatorii ofertează candidaţii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. 
Economica.net - lun, 14 sept. 2015, 21:01
Angajări la Kaufland. Te califici dacă ai cel puţin studii medii

Oferta de muncă la Kaufland 

Kaufland angajează un şef departament logistică la Turda.
Candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinte despre sisteme/procese logistice; experienţă în conducerea de personal; are cunoştinţe despre manipularea, depozitarea, livrarea şi returul mărfurilor, cunoştinţe avansate de operare PC, gândire antreprenorială şi orientată spre rezultat, bună înţelegere şi interpretare a datelor şi indicatorilor de performanţă. Candidatul ideal pentru acest post are putere de convingere, foarte bune abilităţi de comunicare, disponibilitate pentru muncă în schimburi. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au cunoştinţe de limba engleză sau germană.
8 octombrie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post. Detalii, aici.

Kaufland angajează un manager logistică la Turda.
Te califici pentru acest post dacă ai studii superioare (de preferat în domeniul logistic), experienţă în organizarea manipulării, depozitării, livrării şi returului mărfurilor, cel puţin doi ani experienţă de conducere, foarte bun know-how de specialitate în logistică, dovedeşti buna cunoaştere a legilor/normelor relevante în domeniu, disponibilitate pentru munca în schimburi, cunoştinţe avansate de limba engleză.
Amănunte, aici.

Kaufland angajează cinci şefi de raion la Bucureşti şi Călăraşi.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii, e dispus la program flexibil, are ţinută profesională ireproşabilă, e orientat către client, are abilităţi de coordonare, motivare şi verificare a unei echipe, ştie să opereze un PC.
Detalii, aici.

10 octombrie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru aceste posturi.

Kaufland angajează un specialist comunicare online la Bucureşti.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare finalizate (Ştiinţele comunicării, Marketing, Jurnalism sau o pregătire echivalentă), are experienţă şi/sau abilităţi tehnice de lucru în mediul online, are cunoştinţe avansate de limba engleză, de operare PC, precum şi abilităţi de analiză, de organizare, atenţie la detalii.
Până pe 5 octombrie se primesc CV-uri pentru acest post. Informaţii mai multe găsiţi aici.

Tot la Bucureşti, Kaufland angajează un specialist relaţii clienţi.
Candidatul ideal pentru acest post are studii superioare în domeniul Ştiinţelor comunicării sau Marketing, are cunoştinţe cel puţin medii de limba engleză, are cunoştinţe avansate de operare PC, excelentă cunoaştere a limbii române şi solide abilităţi de comunicare, şi orientare către client. Nu în ultimul rând, candidatul căutat de angajatori pentru acest post are voce plăcută, flexibilitate, atitudine pozitivă şi poate reacţiona cu calm în situaţii tensionate.
Termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post e 2 octombrie. Detalii, aici.

Consultaţi aici lista completă a locurilor de muncă vacante la Kaufland.

Te-ar mai putea interesa și
Război total între asigurători și transportatori. Se acuză reciproc de înșelăciune și minciună
Război total între asigurători și transportatori. Se acuză reciproc de înșelăciune și minciună
Uniunea Națională a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România (UNSAR) a ieșit luni după-amiază la atac și a răspuns acuzelor formulate de dimineață de Confederația...
CONAF se extinde în Transilvania
CONAF se extinde în Transilvania
Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) se extinde în Transilvania, lansând sucursala de la Cluj, ...
Lufthansa vine la Iași cu zboruri spre Frankfurt
Lufthansa vine la Iași cu zboruri spre Frankfurt
Lufthansa, cel mai mare transportator aerian din Europa, îşi diversifică reţeaua de zboruri şi intră pe aeroportul ...
Cîţu: Salariile cu mai mari cu 70% decât în sectorul privat trebuie justificate
Cîţu: Salariile cu mai mari cu 70% decât în sectorul privat trebuie justificate
Premierul Florin Cîţu a declarat, luni, în plenul Parlamentului, că veniturile în sectorul bugetar trebuie să fie direct ...