1EUR = 4.8583 RON | Bucureşti 28 º

Companii

Angajări la Orange, Vodafone şi Cosmote. Vezi dacă te califici

ECONOMICA.NET vă spune ce vor angajatorii de la candidaţii care ţintesc un job în telecom, la jucătorii mari din piaţă: Orange, Vodafone, Cosmote. Citiţi într-un material ECONOMICA.NET pe ce posturi se fac acum angajări la cei trei operatori de telefonie mobilă, unde - în ce domenii şi în ce oraşe, precum şi criteriile de eligibilitate de bază după care recrutorii îşi aleg candidaţii potriviţi.

15 aug, 2012 | ECONOMICA.net

Lista poziţiilor deschise la Orange

Wholesale account manager în Bucureşti. Dacă ai absolvit o facultate, ai minimum 3 ani experienţă în industria telecom, ai carnet de conducere şi vorbeşti fluent limba engleză, atunci te califici pentru acest post.


System Engineer la Bucureşti. Candidatul ideal are o diplomă în Informatică/Telecom şi cel puţin 3 ani experienţă în domeniu, în cadrul unei companii de talie mare.


Software developer la Bucureşti. Candidatul potrivit pentru acest job a absolvit o facultate de profil şi are minimum 3 ani experienţă relevantă în domeniu.


Cash collection representative la Miercurea Ciuc. Pentru această poziţie sunt eligibili şi absolvenţii de liceu şi studenţii, care au cel puţin un an experienţă în domeniu, care vorbesc limba engleză, au cazier curat, au o înfăţişare profesională şi sunt buni vorbitori de limba engleză.


Junior technical service manager la Bucureşti. Candidatul ideal are experienţă relevantă în domeniu şi este fluent în limbile engleză şi franceză.


Lista completă a posturilor vacante la Orange în această perioadă, aici.


Pe ce posturi se angajează acum la Vodafone


Inginer la Bucureşti. Candidatul ideal are o diplomă în Electronică şi Telecomunicaţii/Automatică, are 2-3 ani experienţă în industria telecom, e un bun vorbitor de limba engleză şi are cunoştinţe elementare de Linux.

Back office engineer la Timişoara. Eşti eligibil pentru acest post dacă ai absolvit o facultate tehnică, ai minimum 2 ani experienţă în sisteme de telecomunicaţii, ai cunoştinţe de limba italiană sau germană şi cunoştinţe avansate de limba engleză.

Contract manager la Bucureşti. Dacă ai absolvit o facultate, eşti un bun vorbitor de limba engleză, ai abilităţi de negociator, poţi gestiona simultan mai multe proiecte, atunci te califici pentru acest post. Toate detaliile, aici.

Analyst - business intelligence la Bucureşti. Candidatul ideal deţine un MBA, are competenţe în project management şi experienţă în telecom.

System operator în Bucureşti. Dacă ai absolvit liceul cu diplomă de Bacalaureat, ai cunoştinţe de bază despre Unix, Linux şi VMS, ştii să operezi un PC, ai urmat cursuri despre scripting sisteme de operare şi ştii limba engleză, atunci te califici pentru acest post.

Toate joburile disponibile acum la Vodafone, aici.

 
Ce poziţii sunt deschise la CosmoteConsultanţi de vânzări la Craiova, Galaţi, Iaşi, Turnu Măgurele, Calafat, Caransebeş. Eşti eligibil pentru unul dintre aceste posturi dacă ai minimum studii medii cu profil tehnic sau economic, ai cel puţin un an experienţă într-o poziţie similară şi cunoştinţe de operare PC.

IT project management în Bucureşti. Candidatul potrivit pentru această poziţie are o diplomă în Cibernetică/Informatică, 2 ani experienţă în project management, cel puţin 2 ani experienţă în telecom şi are cunoştinţe solide de limba engleză.

Call center agent la Piteşti. Absolvenţii de liceu cu BAC şi studenţii care au minimum 3 luni experienţă în lucrul cu oamenii, care sunt buni comunicatori, au toleranţă ridicată la stres, orientaţi către client, sunt vizaţi de angajatori pentru postul din Piteşti.

Aici puteţi consulta toate poziţiile vacante la Cosmote în această perioadă.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO