Angajări la Orange, Vodafone şi Cosmote. Vezi dacă te califici

ECONOMICA.NET vă spune ce vor angajatorii de la candidaţii care ţintesc un job în telecom, la jucătorii mari din piaţă: Orange, Vodafone, Cosmote. Citiţi într-un material ECONOMICA.NET pe ce posturi se fac acum angajări la cei trei operatori de telefonie mobilă, unde - în ce domenii şi în ce oraşe, precum şi criteriile de eligibilitate de bază după care recrutorii îşi aleg candidaţii potriviţi.
Economica.net - mar, 14 aug. 2012, 21:11
Angajări la Orange, Vodafone şi Cosmote. Vezi dacă te califici

Lista poziţiilor deschise la Orange

Wholesale account manager în Bucureşti. Dacă ai absolvit o facultate, ai minimum 3 ani experienţă în industria telecom, ai carnet de conducere şi vorbeşti fluent limba engleză, atunci te califici pentru acest post.

System Engineer la Bucureşti. Candidatul ideal are o diplomă în Informatică/Telecom şi cel puţin 3 ani experienţă în domeniu, în cadrul unei companii de talie mare.

Software developer la Bucureşti. Candidatul potrivit pentru acest job a absolvit o facultate de profil şi are minimum 3 ani experienţă relevantă în domeniu.

Cash collection representative la Miercurea Ciuc. Pentru această poziţie sunt eligibili şi absolvenţii de liceu şi studenţii, care au cel puţin un an experienţă în domeniu, care vorbesc limba engleză, au cazier curat, au o înfăţişare profesională şi sunt buni vorbitori de limba engleză.

Junior technical service manager la Bucureşti. Candidatul ideal are experienţă relevantă în domeniu şi este fluent în limbile engleză şi franceză.

Lista completă a posturilor vacante la Orange în această perioadă, aici.

Pe ce posturi se angajează acum la Vodafone

Inginer la Bucureşti. Candidatul ideal are o diplomă în Electronică şi Telecomunicaţii/Automatică, are 2-3 ani experienţă în industria telecom, e un bun vorbitor de limba engleză şi are cunoştinţe elementare de Linux.

Back office engineer la Timişoara. Eşti eligibil pentru acest post dacă ai absolvit o facultate tehnică, ai minimum 2 ani experienţă în sisteme de telecomunicaţii, ai cunoştinţe de limba italiană sau germană şi cunoştinţe avansate de limba engleză.

Contract manager la Bucureşti. Dacă ai absolvit o facultate, eşti un bun vorbitor de limba engleză, ai abilităţi de negociator, poţi gestiona simultan mai multe proiecte, atunci te califici pentru acest post. Toate detaliile, aici.

Analyst – business intelligence la Bucureşti. Candidatul ideal deţine un MBA, are competenţe în project management şi experienţă în telecom.

System operator în Bucureşti. Dacă ai absolvit liceul cu diplomă de Bacalaureat, ai cunoştinţe de bază despre Unix, Linux şi VMS, ştii să operezi un PC, ai urmat cursuri despre scripting sisteme de operare şi ştii limba engleză, atunci te califici pentru acest post.

Toate joburile disponibile acum la Vodafone, aici.

 
Ce poziţii sunt deschise la Cosmote

Consultanţi de vânzări la Craiova, Galaţi, Iaşi, Turnu Măgurele, Calafat, Caransebeş. Eşti eligibil pentru unul dintre aceste posturi dacă ai minimum studii medii cu profil tehnic sau economic, ai cel puţin un an experienţă într-o poziţie similară şi cunoştinţe de operare PC.

IT project management în Bucureşti. Candidatul potrivit pentru această poziţie are o diplomă în Cibernetică/Informatică, 2 ani experienţă în project management, cel puţin 2 ani experienţă în telecom şi are cunoştinţe solide de limba engleză.

Call center agent la Piteşti. Absolvenţii de liceu cu BAC şi studenţii care au minimum 3 luni experienţă în lucrul cu oamenii, care sunt buni comunicatori, au toleranţă ridicată la stres, orientaţi către client, sunt vizaţi de angajatori pentru postul din Piteşti.

Aici puteţi consulta toate poziţiile vacante la Cosmote în această perioadă.

Te-ar mai putea interesa și
Medicover capitalizează cu peste 27 de milioane de lei Iowemed care are două policlinici în judeţul Constanţa
Medicover capitalizează cu peste 27 de milioane de lei Iowemed care are două policlinici în judeţul Constanţa
ABC Medicover Holdings din Olanda majorează capitalul social al firmei Iowemed cu 27,3 milioane de lei, conform unei decizii a acţionarilor, obţinute de Economica.net. Informaţia vine în......
Încă 1,9 milioane de euro vor finanța expansiunea retailerului polonez Zabka în România. Compania a numit manager peste operațiunile locale
Încă 1,9 milioane de euro vor finanța expansiunea retailerului polonez Zabka în România. Compania a numit manager peste ...
Retailerul polonez Zabka, care se va extinde pe plan local urmare a intrării în acționariatul distribuitorului autohton ...
Giganții aerului: low-costul bate companiile de linie. Câți pasageri au transportat marile companii din Europa în 2023
Giganții aerului: low-costul bate companiile de linie. Câți pasageri au transportat marile companii din Europa în 2023
Deși blamate de cele mai multe ori, companiile low-cost din Europa transportă mai mulți pasageri decât companiile de ...
Speedwell analizează achiziția primului proiect în Polonia, unde vrea să ajungă la un portofoliu de 1,5 miliarde de euro, la fel ca în România
Speedwell analizează achiziția primului proiect în Polonia, unde vrea să ajungă la un portofoliu de 1,5 miliarde de ...
Dezvoltatorul Speedwell, deținut de unii dintre cei mai bogați belgieni, vrea să-și dubleze portofoliul de proiecte odată ...