1EUR = 4.7800 RON | Bucureşti 10 º

News

Angajări pe salarii cuprinse între 1.800 lei şi 3.500 lei lunar. Caută oameni care au cel puţin studii medii

ECONOMICA.NET vă prezintă câteva dintre cele mai bune oferte de muncă pentru candidaţii care au cel puţin studii medii. Angajatorii caută în această perioadă mecanici auto pe care-i plătesc cu circa 3.500 lei lunar, tehnicieni service pe care-i angajează pe salarii nete de 3.000 lei lunar, inspectori securitate şi sănătate în muncă, plătiţi cu salarii cuprinse între 2.000 lei şi 3.000 lei lunar, agent pentru aprovizionare automate, remunerat cu până la 2.600 lei net lunar. 

19 noi, 2016 | ECONOMICA.net

Oferta de muncă pentru oameni care au cel puţin studii medii

Un magazin online de piese auto angajează pe postul de mecanic auto pe un salariu de circa 3.500 lei lunar.
Candidatul potrivit pentru acest post are bune cunoştinţe auto, are cunoştinţe de bază pentru diagnoză, cunoaşte particularităţile mărcilor de autoturisme, e foarte bun organizator, e punctual, dinamic. 
Angajatorii oferă un salariu de circa 3.500 lei lunar pentru un program de lucru de luni până vineri, de la ora 9:00, la ora 18:00.

Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta la acest link.

O companie recrutează tehnicieni service pe care-i ofertează cu salarii nete de 3.000 lei lunar.
Candidatul potrivit pentru acest post are foarte bune cunoştinţe despre circuite electrice, mecanică, electromecanică, are permis de conducere categoria B şi cunoştinţe de engleză pentru a înţelege specificaţii tehnice. 
Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii nete de 3.000 lei lunar, contract de muncă pe perioadă nedeterminată, trepte de creştere salarială, asigurare medicală privată, cursuri instruire tehnică, bonusuri de performanţă. Programul de muncă este de luni până vineri de la ora 08:00 la ora 17:00, nu se lucrează în weekend.

Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O firmă angajează reprezentanţi vânzări telesales pe care îi plăteşte cu salarii de 2.000 - 2.500 lei net lunar.
Candidatul potrivit pentru acest post ştie să lucreze în Excel şi Word, e orientat către rezultate, are abilităţi deosebite de comunicare, negociere şi planificare, e creativ, are spirit de echipă.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.

O firmă angajează pe postul de inspector securitate şi sănătate în muncă. 
Candidatul ideal pentru acest post are cel puţin doi ani în domeniu, cunoştinţe despre legislaţia muncii, are permis de conducere categoria B, cursuri de formare profesională de specialitate: curs de inspector/specialist securitate şi sănătate în muncă, ori de evaluator de risc sau cadru tehnic cu atribuţii în domeniul prevenirii şi stingerii incendiilor. 
Angajatorii oferă celor selectaţi pe acest post salarii cuprinse între 2.000 lei şi 3.000 lei lunar, maşină, telefon de serviciu.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat în acest link.

O firmă recrutează pe postul de agent vending pe care-l ofertează cu venituri nete de la 1.800 lei până la 2.600 lei lunar. Candidatul selectat pe acest post va fi responsabil de aprovizionarea cu produse alimentare a automatelor (snacksuri, sandwichuri, dulciuri, băuturi racoritoare) şi menţinerea automatelor curate şi la parametri optimi de funcţionare. Candidatul potrivit pentru acest post are minimum trei ani experienţă de conducere auto, e corect, serios, ordonat, şi e dispus să aibă program atipic. Angajatorii promit câştiguri nete cuprinse între 1.800 lei şi 2.600 lei lunar, oferă maşină de serviciu şi "mediu de activitate profesional, bazat pe corectitudine", potrivit anunţului de recrutare. 

Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO