Angajări pe salarii de la 4.000 de lei la 8.500 de lei net

Postul de consultant taxe şi impozite, disponibil la Kaufland, e plătit cu salarii nete de la 6.000 de lei lunar. Pynbooking angajează specialist marketing pe salarii de la 6.000 de lei la 8.500 de lei net lunar, iar postul de dispecer la o firmă de transport internaţional de mărfuri e plătit cu salarii de început de 4.000 de lei net, potrivit anunţurilor de recrutare consultate de Economica.net.
Ion Dobreanu - Dum, 22 ian. 2023, 13:20
Angajări pe salarii de la 4.000 de lei la 8.500 de lei net

Economica.net vă prezintă câteva dintre ofertele de muncă disponibile în această perioadă şi salariile oferite de angajatori.

Kaufland angajează consultant taxe şi impozite pe salarii care încep de la ​circa 6.000 de lei net lunar (10.350 lei brut lunar​) şi contract de muncă pe perioadă nedeterminată, potrivit anunţului de recrutare consultat de Economica.net.

Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare economice, cel puţin patru ani experienţă de lucru în domeniul taxelor indirecte, are cunoştinţe bune de engleză şi de lucru în Excel, bune abilităţi de comunicare, organizare, gândire analitică şi capacitate de sinteză. Printre beneficiile oferite candidatului ales pentru acest post se numără zile suplimentare de concediu, în funcţie de vechimea în companie.

Pynbooking, o firmă cu capital autohton care dezvoltă sistemele software pentru industria ospitalităţii, caută candidatul potrivit pentru postul de specialist marketing în Bucureşti. Angajatorii ofertează candidaţii cu pachete salariale cuprinse între 6.000 – 8.500 lei net, în funcție de experiență și rezultatele asumate, şi tichete de masă, conform anunţului de recrutare consultat de Economica.net.

Candidatul potrivit pentru acest post are experiență solidă în marketing într-un rol similar într-o firmă sau agenție, are excelente abilități de comunicare și prezentare, cunoaşte foarte bine metodele de cercetare a pieţei. Se califică pentru acest post candidaţii care au studii superioare de profil (Marketing, Jurnalism, Comunicare sau alte domenii conexe), cunoştinţe avansate de engleză şi de lucru la PC.

Firma care operează restaurantul Taverna Racilor angajează contabil pe salariu cuprins între 800 şi 1.000 de euro net lunar, în funcţie de experienţă şi cunoştinţe.
Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin doi ani experienţă în domeniu, cunoaşte programul Saga şi ştie să lucreze cu Microsoft Office.

Dissegna Logistics Romania, societate de transport internaţional de mărfuri, angajează dispeceri flotă camioane pe salarii de început de 4.000 de lei net lunar în Bucureşti, conform anunţului de recrutare consultat de Economica.net.

Se califică pentru acest post candidaţii care au cunoştinţe cel puţin medii de engleză sau de italiană, care au
experienţă în coordonarea de transporturi internaţionale, ştiu să lucreze la PC şi sunt dispuşi la lucru în ture.
După perioada de probă şi de integrare în firmă de trei luni, salariul oferit de companie va creşte la 5.000 de lei net lunar.

Dissegna Logistics Romania angajează şi contabil senior pe salarii cuprinse între 4.500 şi 6.500 lei net lunar, în funcţie de experienţă, potrivit anunţului de recrutare.
Poziţia presupune activitate zilnică de la birou, la sediul firmei din Bucureşti.

Te-ar mai putea interesa și
Statele Unite și Regatul Unit anchetează o posibilă încălcare foarte gravă a sancțiunilor impuse Rusiei prin intermediul tranzacțiilor cu monede cripto
Statele Unite și Regatul Unit anchetează o posibilă încălcare foarte gravă a sancțiunilor impuse Rusiei prin intermediul ...
Statele Unite şi Regatul Unit investighează tranzacţii cu criptomonede în valoare de circa 20 de miliarde de dolari care au fost efectuate printr-un instrument de schimb virtual stabilit în......
Crescătorii de păsări acuză ANPC că pune în pericol sectorul avicol românesc și cer instituției să arate același interes și față de carnea de pui importată
Crescătorii de păsări acuză ANPC că pune în pericol sectorul avicol românesc și cer instituției să arate același ...
Sectorul avicol românesc este în pericol, în urma controalelor repetate ale Autorităţii Naţionale pentru Protecţia ...
Xiaomi a început vânzarea primelor sale mașini electrice. Modelul de bază SU7 costă 29.900 de dolari
Xiaomi a început vânzarea primelor sale mașini electrice. Modelul de bază SU7 costă 29.900 de dolari
Producătorul chinez de smartphone Xiaomi Corp. a început joi să comercializeze primul său automobil electric, pariind ...
Ford plănuiește să producă un nou model de SUV la uzina sa din valencia
Ford plănuiește să producă un nou model de SUV la uzina sa din valencia
Constructorul auto american Ford a anunţat joi că analizează posibilitatea de a produce un nou automobil de teren (SUV) ...