1EUR = 4.8744 RON | Bucureşti 18 º

Companii

Angajaţii RINF TECH vor continua să lucreze de acasă până la finalul anului

Angajaţii companiei RINF TECH înfiinţată local, specializată în tehnologie și inginerie, vor continua să lucreze de acasă până la finalul anului. Cu toate acestea, biroul va ramane deschis, iar cine va dori sa lucreze în sediu o va putea face pe baza de voluntariat.

17 iun, 2020 | | ECONOMICA.net

“Miza noastră rămâne siguranţa angajaţilor şi a afacerilor partenerilor noştri, cu păstrarea celor mai înalte standarde de performanţă. Toţi colegii noştri au dovedit o capacitate excepţională de adaptare, iar reacţia lor pozitivă, performanţă şi productivitatea le-au dovedit inca o data profesionalismul”, a declarat Constantin Iftime, CEO al RINF TECH.

RINF TECH este o companie specializată în tehnologie și inginerie, care facilitează dezvoltarea prin transformare digitală a companiilor.

Compania este specializată în dezvoltare de software pentru sectorul automotive, aplicații pentru companii angajate într-un proces de transformare digitală, cercetare și dezvoltare AI, precum și robotică.

Fondată local, dezvoltată global, RINF TECH este o organizație antreprenorială românească, ce s-a extins în Europa cu patru centre de dezvoltare în București, Kiev, Sofia și Timișoara, având totodată birouri în Regatul Unit, Germania și Franța.

RINF TECH a dezvoltat propriul produs, MATT, bazat pe strategia de extindere a capacitatilor R&D şi de robotică. Robotul MATT este o soluţie de testare a dispozitivelor cu input fizic, precum touchscreen-uri şi butoane.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO