„Angajatori de top” începe pe 27 septembrie; peste 6.000 de oferte de muncă sunt disponibile

Târgul de joburi "Angajatori de top", ediția din toamnă, se va desfășura pe platforma Hipo.ro, între 27 septembrie – 7 noiembrie. Peste 6.000 de locuri de muncă sunt disponibile în cadrul evenimentului care se va organiza online.
Ion Dobreanu - lun, 27 sept. 2021, 17:21

Astfel, cei aflați în căutarea primului loc de muncă sau specialiștii care doresc o schimbare în carieră pot alege din peste 6.000 de locuri de muncă și programe de internship în domenii tehnice și non-tehnice. La evenimentul din această toamnă și-au anunțat prezența 60 de companii mari din România.

De asemenea, candidații vor putea aplica direct la job-uri sau vor putea primi răspunsuri în timp real de la angajatori în cadrul celor două zile de Q&A LIVE: 21 octombrie la Angajatori de top Tech si 4 noiembrie la Angajatori de top Business.

Pentru reprezentanții GenZ, organizatorii au pregătit în backstage informații despre cele mai noi programe de internship, trainee, management trainee, stagii de practică și programe pentru absolvenți, dedicate candidaților cu profil tehnic sau non-tehnic.

„Sperăm ca prin acest eveniment să contribuim în continuare la descoperirea de noi talente, crearea de noi oportunități profesionale, și îmbunătățirea dinamicii pe piața muncii din România, mai ales în acest context extrem de dificil generat de pandemie. Credem că spațiul virtual ne-a deschis oportunități imense pentru a transforma aria recrutării într-un domeniu extrem de activ, plin de oportunități, atât pentru candidați cât și pentru companii”, a declarat Constantin Hodorogea, coordonator Evenimente Carieră în cadrul Catalyst Solutions.

Festivalul Joburilor include două evenimente: Angajatori de top Tech și Angajatori de top Business.

Angajatori de top Tech cuprinde oportunități de carieră, cursuri sau programe de internship/trainee în domeniile: IT Hardware, IT Software, Automotive sau Inginerie. Festivalul tech, dedicat joburilor în tehnologie, se va desfășura în perioada: 27 septembrie – 31 octombrie 2021.

Companiile care și-au anunțat deja prezența sunt: Continental, Cognizant Softvision, Elektrobit Automotive Romania, Onsemi, 8×8, Vodafone Romania, Software Business Partners, IBM Romania, Metro.digital, ZF Tech Center România, IT Shared Services Center for BNP Paribas PF – Central Europe Technologies, MassMutual Romania, Grupul Enel, Tara Interactive, Hella Romania, Veeam Software, Huf Romania, ENGIE Romania, Accenture, Huawei, Bosch Engineering Center Cluj, Schwarz IT Hub, Devmind, Societe General Global Solution Centre (SG GSC), ABA – Austrian Business Agency, CER Cleaning Equipment, Holcim Romania, Emia.com, Lasting Software, Saint – Gobain Romania, Heraeus Romania, Draexlmaier Group, dalli group, Michelin, Hamilton Central Europe, TE Connectivity Sensor Solutions.

În cadrul Angajatori de top Business, cadidații se vor întâlni cu oferte din domenii precum Marketing, Vânzări, Finanțe, Bănci, Resurse Umane, Achiziții, Customer-Support, PR sau Juridic. Festivalul joburilor non-tehnice se va desfășura tot online în perioada: 4 octombrie – 7 noiembrie 2021.

Printre companiile care și-au anunțat prezența se numără: Continental, Telus International, Penny., Allianz Services, Vodafone Romania, Auchan Romania, Genpact, British American Tobacco Romania, Raiffeisen Bank, BCR, Grupul Enel, Linde Global Services Romania SRL, Hella Romania, Veeam Software, Schlumberger, Engie Romania, Accenture, Teleperformance Romania, Devmind, HP Inc, Societe General Global Solution Centre (SG GSC), Mega Image, Valoris Center, Ascensos, Regina Maria, Majorel, Philip Morris, Libra Internet Bank, Evalueserve, Smithfield Romania, Metro Cash & Carry Romania.

Evenimentul se va desfășura exclusiv online și este gratuit pentru candidații aflați în căutarea unui loc de muncă.

Catalyst Solutions este o companie românească de consultanță în resurse umane, specializată în soluții de recrutare și employer branding. În cei 15 ani de experiență, Catalyst a devenit cunoscută pentru unele dintre cele mai mari proiecte și evenimente din domeniu, precum :

  • www.hipo.ro, singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaților cu studii superioare.
  • Angajatori de top, cel mai mare târg de carieră din România, care are loc online la nivel Național pe www.hipo.ro;
  • DevTalks, eveniment care reunește profesioniști IT pasionați de Web, Java, Security, Big Data & Cloud, DevOps, Emerging Tech, Product Management, Digital Transformation, Mobile, QA&Testing și SAP Top Talents România Connected, program care identifică și premiază cei mai valoroși tineri români;
  • Studiul „Cei mai doriți angajatori” care măsoară gradul de atractivitate al brandurilor de angajatori, precum și așteptările pe care candidații le au de la aceștia.
Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Poliţia Română continuă programul de educaţie rutieră
Poliţia Română continuă programul de educaţie rutieră
Campania de prevenire și combatere a consumului de alcool și de droguri este cea de-a doua dintre cele șase campanii incluse ...
Airbus Helicopters România livrează două aparate H215 clientului său din Finlanda
Airbus Helicopters România livrează două aparate H215 clientului său din Finlanda
Airbus Helicopters România a finalizat acţiunea de livrare a celui de-al doilea elicopter H215 modernizat Poliţiei de ...
FAN Courier se extinde pe segmentul personal shopping. A lansat o platformă cu livrări în 60 de minute
FAN Courier se extinde pe segmentul personal shopping. A lansat o platformă cu livrări în 60 de minute
FAN Courier a lansat o aplicație și platformă de personal shopping, cu livrare între 45 și 60 de minute, al cărei prim ...