Animawings oferă bilete de avion la 2 euro către Grecia și Turcia. Ce presupune de fapt promoția

Compania aeriană Animawings, fondată de proprietarul Christian Tour și din care grecii de la Aegean Airlines dețin 25%, a anunțat că sunt disponibile bilete de avion la prețul de 2 euro pentru anumite destinații. Economica.net a făcut o căutare în sistemul online al companiei pentru a identifica când sunt aceste prețuri la bilete.
Andrada Ghira - joi, 17 iun. 2021, 14:26
Animawings oferă bilete de avion la 2 euro către Grecia și Turcia. Ce presupune de fapt promoția

Animawings are disponibile pe site bilete la prețul de 2 euro/persoană pentru un sens, cu taxe obligatorii incluse.

Compania spune că oferă bilete la 2 euro/segment spre următoarele destinații:

  • București către Antalya, Corfu sau Zakynthos
  • Baia Mare către Antalya
  • Craiova către Antalya
  • Oradea către Antalya
  • Sibiu către Antalya
  • Târgu Mureș către Antalya

Economica.net a căutat în sistemul de rezervări care sunt perioadele pentru care Animawings oferă aceste reduceri.

Se găsesc prețul de 2 euro pentru un zbor pe ruta Baia Mare-Antalya, astfel că se pot achiziționa bilete dus-întors la prețul de 4 euro pentru toate plecările din luna iulie și august.

Trebuie spus că prețul de 2 euro este valabil pentru un bilet care are inclus doar un bagaj mic, cât să încapă sub scaun. Pentru următoarea clasă de bilete, care include două bagaje de cabină și unul la cală, prețul crește la 11 euro/segment, adică 22 de euro pentru un zbor dus-întors.

Pentru Craiova-Antalya, perioadele pentru care se găsesc bilete la 2 euro sunt: 21 iunie pentru plecare, 21 și 28 iunie pentru întoarcere, dar și pentru aproape toate plecările și întoarcerile din iulie. În plus, tot la acest tarif sunt disponibile bilete cu plecare în septembrie și câteva pentru datele de întoarcere. Pot fi deci, cumpărate bilete la prețul de 4 euro/persoană dus-întors pentru perioada 12-19 iulie, spre exemplu. Cu bagaj mic inlcus. Pentru biletul cu bagaje inclus, prețul crește la 11 euro/segment.

Pentru ruta Oradea-Antalya sunt în pe site disponibile bilete la 2 euro pentru lunile iunie, iulie și septembrie. Se pot cumpăra bilete la 4 euro/persoană dus-întors pentru perioada 27 iunie-4 iulie. Dar cu bagaj mic.

Pentru Sibiu-Antalya se găsesc bilete la acest preț pentru 22 iunie ca dată e plecare, dar și pentru lunile iulie și august, tot ca date de plecare. Bielete pentru întoarcere nu sunt reduse.

Pentru Târgu-Mureș – Antalya, Economica.net nu a identificat bilete la 2 euro la data căutării, joi, 17 iunie, ora 14.18.

Când sunt bilete la 2 euro pentru plecările din București

Pentru București-Corfu, tariful se aplică doar pentru ziua 27 septembrie ca dată de plecare și 13 septembrie ca dată de întoarcere.

Pentru București-Antalya, bilete la acest preț se găsesc doar pentru ziua de 18 iunie, ca dată de întoarcere.

Pentru București-Zakynthos se găsesc bilete la 2 euro doar pentru data de 28 septembrie, ca dată de plecare.

Biletele mai sunt disponibile la aceste tarife și ȋn agențiile de turism din ţară, dar şi prin canalele de distribuție ale Aegean Airlines.

bilete ieftine de avion, bilet avion 2 euro, animawings bilet avion 2 euro

Te-ar mai putea interesa și
Update: Controlul navei a fost preluat de echipaj. Un marinar român și unul britanic au fost uciși în timpul unui atac pirateresc comis în largul coastelor Omanului
Update: Controlul navei a fost preluat de echipaj. Un marinar român și unul britanic au fost uciși în timpul unui atac ...
Update: Petrolierul Mercer Street care a fost atacat în Marea Arabiei este din nou sub controlul echipajului şi se îndreaptă spre un port sigur, escortat de o navă americană, a anunţat vineri......
Umbrărescu, desemnat a treia oară câștigător pe tronsonul 4 al Drumului Expres Craiova – Pitești
Umbrărescu, desemnat a treia oară câștigător pe tronsonul 4 al Drumului Expres Craiova – Pitești
Constructorul român Dorinel Umbrărescu a fost desemnat a treia oară câștigător al licitației pentru tronsonul 4 al ...
Piaţa de telefoane în trimestrul II: Xiaomi vine puternic şi depăşeşte Apple în premieră pentru locul 2
Piaţa de telefoane în trimestrul II: Xiaomi vine puternic şi depăşeşte Apple în premieră pentru locul 2
Revenirea din 2020 a continuat pentru smartphone-uri în al doilea trimestru al anului 2021, deoarece volumul total al livrărilor ...
Ministerul Finanţelor: Deficit de 1,68% din PIB în trimestrul al doilea din 2021
Ministerul Finanţelor: Deficit de 1,68% din PIB în trimestrul al doilea din 2021
Bugetul general consolidat a înregistrat, în trimestrul al doilea al acestui an, un deficit în valoare de 19,17 miliarde ...