1EUR = 4.8344 RON | Bucureşti 34 º

News

ANOFM informează online în România şi Spania privind drepturile şi obligaţiile lucrătorilor

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) derulează o campanie de informare, în România şi în Spania, prin intermediul site-ului proiectului european 'Fii informat', referitoare la serviciile oferite de serviciul public de ocupare (SPO), accesul lucrătorilor pe piaţa muncii din UE, riscurile muncii nereglementate, indemnizaţia de şomaj, formulare europene, drepturile şi obligaţiile lucrătorilor pe piaţa muncii din UE, se arată într-un comunicat ANOFM, remis vineri AGERPRES.

28 iun, 2013 | Agerpres

Potrivit preşedintelui ANOFM, Cristiana Barbu, obiectivul proiectului este creşterea calităţii, eficienţei şi gradului de vizibilitate a serviciilor SPO în rândul clienţilor sau potenţialilor clienţi, cetăţeni români aflaţi în căutarea unui loc de muncă sau care desfăşoară o activitate lucrativă în Spaţiul Economic European.

Materialele informative distribuite în România şi Spania cu ocazia bursei generale a locurilor de muncă şi prin intermediul colaboratorilor din Spania, consulate, asociaţii şi reprezentanţi ai bisericii ortodoxe pot fi vizualizate pe site-ul proiectului (http://fii-informat.ro/ro/categorii-resurse/materiale-informative).

Proiectul 'Fii informat' este cofinanţat de Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial 'Dezvoltarea Resurselor Umane' (POSDRU) şi este implementat de către ANOFM în parteneriat transnaţional cu Asociaţia Hispano-Română din Castilla-La Mancha, Institutul de Formare Integrală S.L.U. şi Departamentul pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi Economie din Castilla-La Mancha.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO