1EUR = 4.8338 RON | Bucureşti 23 º

Companii

ANRMAP: Începând cu 1 ianuarie 2016 trebuie să avem o nouă legistaţie a achiziţiilor publice

România trebuie să aibă noua legislaţie a achiziţiilor publice şi noul SEAP (Sistem electronic de achiziţii publice - n.r.) începând cu anul viitor, a declarat, joi, Bogdan Dobrin preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice (ANRMAP), într-o conferinţă de specialitate.

14 mai, 2015 | Agerpres

'Până la sfârşitul acestui an şi începând cu 1 ianuarie 2016 trebuie să avem o nouă legislaţie a achiziţiilor publice împreună cu noul SEAP. (...) Intenţia este de a face 4 acte normative, unul clasic, unul de utilităţi, unul de concesiuni şi unul de remediu.

Ne lovim de probleme şi anume dacă facem 4 acte normative este foarte important cum intră în vigoare. Sunt strâns legate unul de altul. Intrarea în vigoare ar trebui să fie concomitent şi am stabilit un orizont de timp 1 ianuarie 2016 în strânsă corelaţie şi cu noul SEAP', a spus Dobrin.

Potrivit acestuia, în momentul de faţă se lucrează la realizarea noului sistem de achiziţii publice electronic.

'Pe e-licitaţie am primit o grămadă critici că nu este o platformă prietenoasă. La momentul conceperii e-licitaţie nu s-a dorit a fi o platformă de achiziţii, ci un sistem care să ofere publicitate la tot ce înseamnă procedură de achiziţii. Pe noul SEAP va fi o platformă cu mult mai multe informatii', a explicat şeful ANRMAP.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO