1EUR = 4.8079 RON | Bucureşti 20 º

News

Antonescu neagă că ar fi discutat cu Ponta despre remanierea lui Rus

Preşedintele interimar Crin Antonescu a negat, sâmbătă, că ar fi discutat cu premierul Victor Ponta despre remanierea ministrului Administraţiei şi Internelor, Ioan Rus, cel care s-a ocupat de datele în baza căruia s-a organizat referendumul.

05 aug, 2012 | ECONOMICA.net

Întrebat de moderator dacă a vorbit cu Victor Ponta despre necesitatea remanierii celor care s-au ocupat de referendum, respectiv a celor de la MAI, în speţă a lui Ioan Rus, Antonescu a negat, el precizând că o remaniere este strict o problemă internă a Gvernului.

"O remaniere este strict o problemă internă a Gvernului. Am vorbit ani de zile despre faptul că domnul fost preşedinte (Traian Băsescu, n.r.) îşi aroga un rol excesiv, supraconstituţional, în poveste asta şi nu am să fac ce i-am reproşat dânsului. Nu e treaba mea, ci a premierului, eventual a Guvernului în întregul său dacă doresc să facă o remaniere", a spus Antonescu, la Antena3.

Întrebat ce a discutat cu Victor Ponta la Guvern, Antonescu a răspuns: "Nu am discutat asta. Am discutat nişte lucruri care ţin de acele aspecte de stabilitate despre care am vorbit, despre dinamica monedei naţionale şi chestiunile economice".

Preşedintele interimar Crin Antonescu a fost la sediul Guvernului după videoconferinţa pe tema referendumului organizată de Executiv.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO