Anul 2024 ar putea fi anul altcoin-urilor în România? Află ce zic experții (P)

Tradițional, la început de fiecare an investitorii din comunitatea crypto se întreabă care proiecte ar putea exploda în viitorul apropiat. În ultima perioadă, tot mai mulți experți vorbesc despre faptul că anul 2024 ar putea fi anul de glorie al altcoin-urilor. În acest articol îți prezentăm TOP 4 altcoin-uri, pe care merită să-i analizezi în viitorul apropiat.
Ion Dobreanu - vin, 26 ian. 2024, 21:37
Anul 2024 ar putea fi anul altcoin-urilor în România? Află ce zic experții (P)

Meme Kombat

Meme Kombat reprezintă cea mai fresh lansare din domeniul meme-coin-urilor. Este un proiect, care își propune să creeze un mediu interactiv, în care jucătorii vor lupta între ei utilizând…meme-urile. Sezonul 1 al proiectului promite 11 personaje meme unice, asigurând multă acțiune. Sezonul 2 este deja planificat pentru decembrie 2023. Natura descentralizată a proiectului, împreună cu entuziasmul bătăliilor bazate pe inteligență artificială, garantează rezultate care sunt transparente, dar imprevizibile.

Mulți consideră că un factor important al potențialului succes Meme Kombat ține de echipa de dezvoltatori, dedicați nu doar inovării, dar și transparenți. Proiectul este 100% descentralizat, oferind și opțiunea de staking – un lucru important pentru investitorii timpurii, care doresc să obțină profituri pasive imediat după achiziționarea MK.

Despre potențialul avansat al proiectului vorbește și tokenomia acestuia. Investitorii timpurii au șansa de a face staking de Meme Kombat ($MK) la un preț atractiv în prezent de 0,279 USD, intrând astfel într-un ecosistem plin de recompense.

Cumpără Meme Kombat

 

Staking și APY

Sistemul de staking oferă un APY generos de 148%. Stakerii beneficiază de venituri pasive și au oportunitatea unică de a-și folosi jetoanele mizate pentru pariuri în arenă. Această dublă funcționalitate, câștigul în timpul jocului, distinge Meme Kombat.

În plus, implicarea ta pe platformă are un impact direct asupra câștigurilor tale potențiale. Cu cât participi mai mult, cu atât poți câștiga mai mult. Corelând acest lucru cu industria play to earn în plină dezvoltare, descoperim încă un avantaj competitiv pe care îl are Meme Kombat pe piața criptomonedelor meme și în general pe piața crypto.

Îmbinând meme, jocuri și blockchain, platforma oferă o perspectivă nouă comunității cripto. Așadar, investitorii timpurii nu doar obțin un activ, dar și Îmbrățișează viitorul jocurilor și pariurilor bazate pe meme cu Meme Kombat.

 

NEO – o platformă de blockchain care permite dezvoltarea de aplicații descentralizate și contracte inteligente

A fost lansată în 2014 sub numele de Antshares și este considerată prima blockchain publică din China. NEO are două monede native: NEO și GAS. NEO reprezintă dreptul de a vota și a gestiona rețeaua, în timp ce GAS este folosit pentru a plăti taxele de tranzacție și pentru a rula contractele inteligente.

NEO se diferențiază de alte platforme de blockchain prin faptul că folosește un mecanism de consens numit Delegated Byzantine Fault Tolerance (dBFT), care este mai rapid și mai eficient decât Proof of Work (PoW) sau Proof of Stake (PoS). NEO susține, de asemenea, mai multe limbaje de programare, cum ar fi C#, Java, Python și Go, ceea ce facilitează dezvoltatorilor să creeze aplicații pe blockchain-ul său.

NEO are ca scop să devină fundația pentru următoarea generație de internet, o economie digitală în care identitățile, activele și datele sunt securizate și interoperabile. NEO colaborează cu diferiți parteneri din industrie, guvern și academia pentru a promova adopția blockchain-ului și pentru a construi un ecosistem viabil și inovator. NEO a lansat recent versiunea 3.0 a rețelei sale, care aduce îmbunătățiri semnificative la nivel de securitate, scalabilitate și performanță.

 

Criptomoneda RIO – tokenul nativ al platformei Realio

Merge vorba despre o platformă SaaS bazată pe blockchain pentru emiterea, investiția și gestionarea ciclului de viață al securităților digitale și a criptoactivelor. Scopul său este de a combina accesul la o piață descentralizată 100% pe lanț (p2p) cu caracteristicile unei platforme de emitere/investiție, pentru a integra soluții blockchain și criptomonede de nivel întreprindere cu vehicule de investiții de calitate instituțională.

RIO are o ofertă maximă de 75.000.000 de monede și o ofertă în circulație de 6.568.515 de monede. Prețul său actual este de 0,600938 USD, cu un volum de tranzacționare de 24 de ore de 3.729.232 USD. RIO este listat pe mai multe schimburi de criptomonede, cum ar fi OKX, BingX, Pionex, HTX și MEXC. RIO este, de asemenea, disponibil pentru conversie în alte valute, cum ar fi BRL sau EUR.

RIO este conceput pentru a facilita tranzacțiile și interacțiunile pe platforma Realio, precum și pentru a oferi utilizatorilor acces la oportunități de investiții în active reale, cum ar fi imobiliare, metaverse sau active din lumea reală. RIO este, de asemenea, compatibil cu mai multe protocoale blockchain, cum ar fi Ethereum, Binance Smart Chain, Algorand și Stellar. RIO își propune să devină un token interoperabil și scalabil, care să ofere o soluție inovatoare pentru industria securităților digitale.

 

Gânduri finale

Acum că am prezentat 3 altcoin-uri cu potențial investițional în 2024, cel mai curând te întrebi care proiect, totuși, are un potențial mai puternic. Nu există un răspuns universal sau care ar garanta profitul în acest sens. Totodată, având în vedere tracțiunea puternică, cel mai oportun la momentul scrierii acestui articol pare a fi Meme Kombat.

Cumpără Meme Kombat

Te-ar mai putea interesa și
SUA: O maşină s-a izbit de gardul Casei Albe, şoferul ucis
SUA: O maşină s-a izbit de gardul Casei Albe, şoferul ucis
O maşină care circula cu viteză mare s-a izbit sâmbătă de unul din grilajele din perimetrul de securitate din jurul Casei Albe la Washington, iar şoferul a decedat, fără ca incidentul să fi......
Cât costă un apartament în fostul hotel al fraților Negoiță, considerat unul dintre cele mai urâte din lume
Cât costă un apartament în fostul hotel al fraților Negoiță, considerat unul dintre cele mai urâte din lume
Deschis în urmă cu 17 ani, hotelul Rin Grand, construit de frații Ionuț și Robert Negoiță avea aproape 1.500 de camere. ...
Comisia Europeană a avertizat trei producători de vehicule electrice din China că nu au oferit suficiente informaţii pentru investigaţia sa anti-subvenţii
Comisia Europeană a avertizat trei producători de vehicule electrice din China că nu au oferit suficiente informaţii ...
Comisia Europeană a avertizat trei producători de vehicule electrice (EV) din China că nu au pus la dispoziţie suficiente ...
Premieră la Londra – primarul laburist Sadiq Khan obţine al treilea mandat
Premieră la Londra – primarul laburist Sadiq Khan obţine al treilea mandat
Primarul laburist al Londrei, Sadiq Khan, a fost reales la alegerile locale care au avut loc joi în Anglia, devenind astfel ...