1EUR = 4.8419 RON | Bucureşti 22 º

Companii

Apare primul bloc de apartamente din România cu pistă de alergare pe acoperiş

După prima clădire de birouri cu pistă de alergare pe acoperiş, în Bucureşti va fi construit şi primul bloc de apartamente cu pistă de alergare pe acoperiş. Dezvoltatorul Forty Management investeşte într-un proiect cu aproape 200 de apartamente în apropierea parcului Titan. 

13 noi, 2018 | | ECONOMICA.net

Dezvoltatorul local Forty Management, care a construit mai multe proiecte rezidenţiale în Bucureşti, va demara anul viitor lucrările de construcţie la un nou ansamblu. Noutatea proiectului este pista de alergare care va fi amenjată pe acoperiş, fiind astfel a doua clădire din ţară cu acest serviciu, după clădirile de birouri construite în Politehnică de Skanska, acolo unde va fi amenajată prima astfel de pistă. 

Central District 4 Elemente se va construi pe un teren de aproape 4.600 de metri pătraţi pe strada Fizicienilor nr. 7, şi va avea 194 de apartamente în două blocuri. Pe acoperişul unuia dintre blocuri va fi amenajată şi o pistă de alergare. Pe lângă apartamente, proiectul va avea şi o suprafaţă comercială de aproape 1.500 de mp. 

"Pista de alergare pe blocul B va avea 120 de metri lungime, va fi realizată din tartan gros de 5 cm, montat peste termoizolaţie şi o hidroizolaţie, şi practic absoarbe toate zgomotele. Am vrut iniţial să facem un teren de tenis, dar problema sunetului rachetei ce loveşte mingea nu poate fi minimizat. Locul acesta alocat sportului pe acoperişul blocului B nu este numai pentru alergat; aici se pot juca şi copii, se poate face yoga sau pilates în linişte, fără a fi în centrul atenţiei cuiva", a declarat pentru ECONOMICA.NET, Lucian Azoiţei, acţionarul Forty Management Investment. 

PUZ-ul pentru obţinerea autorizaţiei de construcţie se află la Primărie în dezbatere publică, iar Azoiţei estimează că va obţine autorizaţia de construcţie în primul trimestru al anului viitor. Terenul a fost cumpărat în primăvara acestui an, de la o companie turcească de investiţii imobiliare, iar finalizarea locuinţelor este prevăzută pentru august 2020. 

"Finanţarea este asigurată din surse proprii şi din parteneriate cu băncile care ne-au finanţat şi proiectele precedente. Vă pot spune că valoarea proiectului este de 22 de milioane de euro", ne-a mai declarat Azoiţei. 

Preţul pentru un studio este de 55.000 de euro+TVA, pentru apartamentele cu două camere de 79.000 de euro+TVA, pentru cele cu trei camere preţurile sunt de  98.000 de euro+TVA, iar pentru cele de patru camere preţurile sunt 155.000 de euro+TVA. 

Forty Management & Investments este un dezvoltator imobiliar de proeicte rezidenţiale şi comerciale. Compania a construit mai multe proiecte boutique, dar a renovat şi clădiri, sub brandul Central District. Un prim mare proiect construit de investitor a fost Central District Cuza 99, cu 43 de apartamente, finalizat anul trecut.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO