1EUR = 4.8750 RON | Bucureşti 25 º

Imobiliare

Apare un nou turn în zona de nord a Capitalei

Grupul italian Nusco pregăteşte construcţia unei noi clădiri de birouri în zona de nord a Capitalei.

28 feb, 2013 | | ECONOMICA.net

Din ce în ce mai mulţi dezvoltatori ridică clădiri de birouri în zona Floreasca-Barbu Văcărescu, în apropiere de Sky Tower, cea mai înaltă clădire din România. O altă clădire de birouri va fi construită în apropiere de staţia de metrou Aurel Vlaicu. Grupul italian Nusco pregăteşte documentaţia necesară pentru obţinerea autorizaţiei de construcţie pentru o nouă clădire de birouri prin firma Nusco Twin Towers.

Pe o suprafaţă de teren de 6.600 mp, Nusco va ridica cea de-a doua clădire de birouri, în apropiere de Nusco Tower de 18 etaje, finalizată de companie în 2010. Cel de-al doilea turn va avea o înălţime de 75 de m şi 15 etaje, se arată în anunţul de intenţie pentru elaboarea Planuluil Urbanistic Zonal (PUZ).

Anul trecut, compania anunţa că are în plan demararea lucrărilor de construcţie pentru noua clădire de birouri, iar investiţia necesară este de 17 milioane de euro.

Tot în zonă, suedezii de la Skanska au pornit lucrările de construcţie a primei faze din proiectul Bucharest Green Court. De asemenea, Portland Trust a demarat anul trecut construcţia proiectului Floreasca Park, a cărui investiţie este de 70 de milioane de euro.

În stadiu de avizare se află şi un Plan Urbanistic Zonal (PUZ) al Romenergo, deţinută de Dragoş Bîlteanu, prin care se doreşte ridicarea unei clădiri de birouri de 16 etaje (înălţime de 80 de m) pe Calea Floreasca 242 – 246, în apropierea Sky Tower.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO