1EUR = 4.8426 RON | Bucureşti 24 º

Companii

Aplicaţia de cumpărături personalizate Bringo adaugă încă cinci oraşe în aria de livrare

Aplicaţia de cumpărături personalizate Bringo şi-a extins aria de livrare cu cinci oraşe, ca urmare a reacţiilor pozitive şi a solicitărilor primite de la cumpărători, fiind disponibilă începând cu această lună în 23 de localităţi din România.

23 iul, 2019 | ECONOMICA.net

Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Roman și Râmnicu Vâlcea sunt cele mai recente orașe incluse în aria de livrare Bringo. Serviciul este disponibil și în București, Iași, Cluj, Constanța, Botoșani, Suceava, Piatra Neamț, Pitești, Brăila, Galați, Focșani, Buzău, Brașov, Timișoara, Drobeta Turnu Severin, Târgu Jiu, Ploiești și Sibiu.

În continuare, Bringo nu exclude o expansiune internațională, chiar dacă până în prezent interesul a fost pe piața internă. Nu în ultimul rând, dezvoltarea serviciului și experiența oferită clienților rămân prioritare.

„Deseori sunt întrebat ce înseamnă Bringo. Bringo reprezintă un serviciu, un prieten de încredere, un salvator de timp. Este un atu extraordinar pentru oamenii ocupați, pentru tinerele mămici, pentru cei care nu au o pasiune din a face cumpărăturile într-un magazin fizic. Zona de comerț a devenit un mix între offline și online și este foarte bine că e așa. Văd un potențial în zona de food care se dezvoltă neîncetat, întrucât noile generații vor merge înspre aplicații de acest gen în mod natural", a spus Cătălin Samara, Business Administrator Bringo.

Prin intermediul aplicației, disponibilă gratuit în App Store și Google Play, cumpărătorii pot alege produse din hipermarketuri, farmacii, pet-shop-uri, magazine de jucării sau florării, la prețul din magazinele fizice, Bringo neavând un adaos comercial. Cel mai mare partener al aplicației este retailerul Carrefour România, cu o gamă de peste 50.000 de produse, activând în Bringo cu toate magazinele de tip hipermarket și supermarket.

Acest shopping personal și livrarea în doar 90 de minute au stat la baza expansiunii atât de rapide și a succesului întregului serviciu: în prezent, Bringo livrează peste 5.000 de comenzi, în fiecare săptămână, iar în primele 6 luni ale acestui an a înregistrat o creștere de peste 100% a livrărilor.

Conform unui sondaj realizat în rândul a 10.000 dintre utilizatorii aplicației, calitatea livratorilor și modul în care aceștia gestionează fiecare comandă reprezintă principalul atu Bringo. Ei au acordat un scor de 9,7 din 10 relației de comunicare cu cei care le pregătesc și livrează cumpărăturile, dar și încrederii în întregul serviciu.

Bringo este o aplicație digitală, prima de acest fel din țară, dezvoltată de o echipă românească. În 2016, Carrefour România își listează magazinele în platforma Bringo, urmând ca în 2017 să devină partener, preluând pachetul majoritar de acțiuni.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO