1EUR = 4.7354 RON | Bucureşti 20 º

Companii

Aplicaţia de livrări Glovo se extinde în Timişoara

Glovo, aplicaţia de servicii de livrare rapidă, este disponibilă în Timişoara, unde utilizatorii au posibilitatea de a cumpăra, de a primi şi de a trimite orice doresc din şi în orașul lor. După Bucureşti şi intrarea recentă în Cluj Napoca, Timişoara este al treilea oraș din ţară în care Glovo îşi extinde operaţiunile.

19 mar, 2019 | | ECONOMICA.net

Locuitorii orașului Timișoara vor putea să acceseze orașul lor de la ei de acasă, cumpărând orice produs și beneficiind de livrarea imediată a acestuia. Pentru a facilita această promisiune, Glovo a încheiat parteneriate cu o mulțime de restaurante locale și lanțuri naționale, magazine de cosmetice, florării și supermarketuri care sunt deja listate în aplicație sau care urmează să fie listate în urmatoarea perioadă.

Până în acest moment, în România, peste 800,000 de produse au fost comandate prin intermediul aplicației din cele opt categorii. Cele mai multe comenzi au fost în categoriile de restaurante, supermarket și curierat.

Glovo este un marketplace care permite utilizatorilor să comande, să trimită și să primească orice. În aplicație există câteva categorii predefinite de unde utilizatorii pot alege în funcție de ce își doresc să comande: Mâncare, Cumpărături, Cadouri sau Supermarket, categoria prin care aceștia pot face cumpărăturile pentru acasă în câteva minute. În plus, prin butonul "Orice", utilizatorii pot comanda absolut orice din orașul lor, precum obiecte decorative sau echipament sportiv de la magazinul preferat, atât timp cât se încadrează în dimensiunile cutiei Glovo și nu depășește 9 kg.

Categoria "Curier" este folosită de clienți pentru a trimite în mai puțin de o oră orice pachete sau plicuri în oraș, respectând dimensiunile menționate. Serviciul permite livrarea de documente sau recuperarea obiectelor uitate acasă, la birou sau la prieteni, precum ochelari, chei și genți pentru ora de sport.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Iulian Enache

Vara neputinţei

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO