1EUR = 4.8744 RON | Bucureşti 3 º

Companii

Aplicaţia Taxify se redenumeşte în Bolt

Compania estoniană Taxify se numeşte începând de joi Bolt şi va avea o nouă identitate vizuală. Noua platformă are ca scop dezvoltarea conceptului de mobilitate și vine în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor săi cu acces la o varietate de mijloace de transport, de la mașini și motociclete, la scutere.

07 mar, 2019 | | ECONOMICA.net

Noul brand va fi lansat treptat în piețele globale în următoarele săptămâni. Utilizatorii nu trebuie să facă nimic având în vedere că aplicația se va actualiza automat, nefiind necesari pași suplimentari.

"Taxify s-a lansat acum cinci ani cu misiunea de a face transportul urban accesibil și confortabil. Primul nostru produs a fost o aplicație pentru taxiuri, de unde vine și numele original. Pe măsură ce am progresat în ceea ce privește misiunea noastră, am depășit și părți ale brandului, inclusiv numele. Având în vedere dorința noastră de a oferi o soluție problemelor din domeniul transportului la scară largă, ne dorim ca brandul să reflecte viitorul companiei, și nu trecutul", spune Markus Villig, CEO și cofondator Bolt.

Acesta mai spune că noul nume 'Bolt' provine de la mișcarea rapidă, fără efort, exact cum trebuie să fie o călătorie prin oraș, cu mașina, scuterul sau cu transportul în comun. Subliniază, de asemenea, viziunea companiei cu privire la viitorul transportului, care va fi electric.

Compania estoniană are în prezent 25 de milioane de utilizatori în peste 30 de țări în lume și este lider în Europa și Africa. Este, de asemenea, prima companie care a adus serviciile de tip ride-hailing și închirierea de scutere în aceeași aplicație. În prezent aceasta lucrează la extinderea serviciilor de închiriere a scuterelor electrice în mai multe orașe europene.

Bolt, cunoscută anterior ca Taxify, este cea mai mare platformă europeană de transport şi a fost înființată de Markus Villig, în 2013. Este una dintre platformele de transport care cresc cel mai repede în Europa și Africa, având printre investitori companii precum Daimler, Didi Chuxing, Korelya Capital, dar și pe Taavet Hinrikus, co-fondator al TransferWise.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO