1EUR = 4.8332 RON | Bucureşti 19 º

News

Apple a prezentat ceasul minune, iWatch, într-o reclama la iPhone? VIDEO

Apple, unul dintre cei mai mari producători de dispozitive electronice şi IT&C din lume, ar putea lansa anul acesta unul dintre cele mai aşteptate device-uri, iWatch.

28 mai, 2013 | ECONOMICA.net

Într-o reclama recentă pentru terminalele iPhone apare un gadget misterios care ar părea să fie noul ceas inteligent al americanilor, care este în linie cu designul produselor Apple, informează DailyMail.

În 2011 Apple a aplicat pentru un patent pentru un dispozitiv care va urma să aibă un ecran flexibil, iar zvonurile de atunci privind planurile corporaţiei americane de a intra pe un nou segment de piaţă se pare că se adeveresc.

iWatch ar urma să funcţioneze cu sistemul iOS, care în acest moment se regăseşte pe iPhone, iPad şi iPod Toutch, conectivitate prin Bluetooth şi NFC, cameră foto, ecran curbat din sticlă şi control vocal prin intermediul asistentului personal Siri.

Astfel Apple vrea să contracareze concurenţa pe gadgeturi inteligente a Google, care urmează să lanseze Glass, şi planurile LG şi Samsung care vor să urmeze acelaşi trend.

Pe piaţă există în acest moment mai multe dispozitive neconveţionale inteligente care funcţionează cu sistem de operare, un exemplu sunt ceasurile I’m Watch care rulează cu Android.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO