1EUR = 4.8582 RON | Bucureşti 24 º

News

Apple lansează iPad Mini: Tableta ar putea costa 240 de euro

Compania Apple este aşteptată să introducă pe piaţă un "iPad Mini" de 20 de centimetri, evaluat în jurul sumei de 240 de euro. Evenimentul de lansare este programat să înceapă la 20.00, ora României, în San Jose, Statele Unite ale Americii.

23 oct, 2012 | Mediafax

Fanii Apple sunt în aşteptarea unui nou IPAD de la APPLE, care de data asta să fie mai mic şi mai ieftin. Acesta ar intra astfel în concurenţa cu cele de la Amazon şi Google, care au avut deja succes pe această piaţă a tabletelor, informează BBC.

Până acum, Apple a vândut 84 de milioane de iPad-uri, iar ultimul model, iPad 3, avea un preţ de pornire de 499 de dolari la aproape 25 de centimetri.

Există şi o premieră pentru această lansare Apple. Pentru prima dată, compania americană s-a hotărât să transmită în direct evenimentul pentru utilizatorii Apple TV, conform The Telegraph.

Analiştii economici consideră că "iPad Mini" va avea succes mai ales datorită perioadei alese pentru lansare. Astfel, tableta ar putea fi "un cadou nu atât de scump pentru Crăciun".

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO