1EUR = 4.7524 RON | Bucureşti 21 º

Companii

Apple va prezenta pe 9 septembrie noul telefon iPhone 6S şi un nou Apple TV

Apple va dezvălui pe 9 septembrie la San Francisco ultimul model al telefonului iPhone, un nou Apple TV, precum şi o serie de alte produse updatate, anunţă Bloomberg. Iphone 6S va fi primul telefon al celor de la Apple care va avea o cameră foto mai mare de 6 megapixeli, care va putea înregistra la o rezoluţie de 4k.

27 aug, 2015 | ECONOMICA.net

Lansarea noului iPhone este cel mai important program de business al Apple. Telefonul, care a fost prezentat pentru prima oară de Steve Jobs în urmă cu 8 ani, a generat vânzări de 31,4 miliarde de dolari în trimestrul anterior, având o pondere de 63% din veniturile companiei.

Aparatul va avea un design similar cu modelele actuale de iPhone 6, de 4,7 inchi şi un ecran de 5,5 inchi. Telefonul va avea o nouă funcţionalitate va fi Force Touch, introdusă prima oară la ceasurile Apple, care va permite utilizatorului să navigheze prin apăsarea ecranului.

Apple ar putea, de asemenea, sa lanseze o nouă versiune pentru Apple TV, care va servi ca suport pentru viziona conţinut online video de pe iTunes, Netflix, HBO şi alţi furnizori de conţinut video.

Evenimentul din 9 septembrie va oferi lui Tim Cook, Chief Executive Officer, oportunitatea să diminueze îngrijorările investitorilor cu privire la creşterea companiei, în special pe piaţa chineză, unde economia dă semne de încetinire.

Acţiunile Apple au scăzut cu aproximativ 14 puncte procentuale începând cu 21 iulie, atunci când compania a raportat rezultate financiare mai mici decât estimările analiştilor.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO