1EUR = 4.8357 RON | Bucureşti 33 º

Companii

Arctic va suporta cheltuielile generate de transferul contributiilor sociale de la angajator la angajat

Compania Arctic a anunţat, vineri, că începand cu 1 ianuarie 2018, va suporta cheltuielile generate de transferul contribuţiilor sociale de la angajator la angajat, astfel încât salariile nete ale celor 3.600 de angajaţi ai companiei să nu scadă, arată un comunicat.

22 dec, 2017 | Agerpres

Astfel, compania se asigură ca noile modificări legislative nu vor afecta în niciun fel veniturile angajaţilor săi, precizează comunicatul..

În plus, pe lângă retribuţia lunară acordată fiecarui angajat, Arctic asigură salariaţilor săi un pachet de beneficii consistent care include: prime (acordate cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, Paşti, Mărţişor, 1 iunie, dar şi primă de vacanţă), asigurare medicală şi asigurare de viaţă, bonuri de masă, asigurarea transportului la şi de la locul de muncă, subvenţionarea parţială a costului unei mese zilnice servite la cantină, analize medicale gratuite in cadrul cabinetului din interiorul companiei, ajutor financiar acordat pentru evenimente deosebite în familie.

De asemenea, compania derulează anual un program de burse private pentru performanţă şcolară, indiferent de domeniul de pregătire sau anul de studiu, pentru elevii care au rezultate şcolare şi extra-şcolare deosebite (concursuri, olimpiade, competiţii la nivel judeţean, naţional, internaţional). În cadrul acestui proiect, pentru anul scolar 2017 - 2018, se acordă un număr de 30 de burse, fiecare în valoare de 100 euro/lună.

'Ne dorim ca angajaţii Arctic să nu resimtă în niciun fel schimbările aduse Codului Fiscal, iar decizia de a suporta cheltuielile generate de transferul contribuţiilor sociale în sarcina acestora confirmă angajamentul nostru pentru a proteja întotdeauna interesele angajaţilor noştri. Încă o dată, vrem să-i asigurăm pe aceştia că dedicarea lor este pe deplin apreciată, motiv pentru care ne dorim să le asigurăm în continuare siguran?a financiară de care au nevoie ei şi familiile lor', a declarat Gabriela Coman, Director Resurse Umane.

Arctic este liderul pieţei de electrocasnice din România.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO