ARSIS dictează trendul la telefoane şi accesorii, prin magazinul său online. Reduceri permanente la smartphone-uri şi tablete

ARSIS, cel mai mare partener Vodafone, pune la dispoziția clienților, prin intermediul magazinului său digital, www.arsis.ro, o gamă diversificată de produse de telefonie, accesorii și servicii.
Economica.net - mar, 18 nov. 2014, 05:21
ARSIS dictează trendul la telefoane şi accesorii, prin magazinul său online. Reduceri permanente la smartphone-uri şi tablete

WWW.ARSIS.RO intră în forță pe piața românească de retail online prin lansarea unor serii de campanii de toamnă-iarnă, care cuprind promoții cu discount-uri semnificative la cele peste 1500 de produse dedicate amatorilor de telefonie mobilă și gadget-uri.

Pe 21 noiembrie, la ora 00:00, de Black Friday, pe WWW.ARSIS.RO se dă startul primei  campanii de reduceri semnificative. Timp de opt zile (21 – 28 noiembrie), pe parcursul unei adevărate Black Week,  clienții www.arsis.ro au posibilitatea de a-și cumpara produse la prețuri cu mult reduse față de cele actuale. Discount-urile la smartphone-uri și gagdet-uri vor depăși la majoritatea produselor 50 %, dar ele pot ajunge și până la 70%.

La finalul celor opt zile de reduceri Black Friday (21-29 noiembrie), ARSIS.RO va continua să-și surprindă clienții, printr-o serie de “evenimente” online la care românii pot achiziționa “cadouri digitale” de Crăciun, pentru ei, prieteni sau familie.

www.arsis.ro, tehnologie pentru toate buzunarele
 
Magazinul digital www.arsis.ro cuprinde produse pentru toate buzunarele și gusturile în materie de design și caracteristici tehnice. Astfel, pe fiecare categorie web (smartphone-uri 3g și 4 g, alte telefoane, accesorii, tablete) se găsesc în jur de 150 de produse diferite.  În total, peste 1500 de produse comercializate pot satisface și cele mai exigente gusturi, când vine vorba de îmbinarea dintre eleganță și tehnologie.

De asemenea, de pe magazinul online nu lipsesc ultimele modele de iPhone, 6 și 6 Plus, dar nici accesoriile compatibile atât acestor modele, precum și altor smartphone-uri de top.

Website-ul WWW.ARSIS.RO oferă  clienților promoții zilnice, din ofertele celui mai mare dealer Vodafone nelipsind cele pe baza cardului de fidelitate care, odata achiziționat, permite utilizatorilor sã adune puncte ce vor putea fi folosite ulterior.

 

Pentru utilizatorii dornici de aplicațiile interactive, www.arsis.ro a creat ARSIS SLOT MACHINE, prin care toată lumea poate câștiga, permanent, vouchere cu diferite discount-uri la telefoane, tablete și accesorii.

 

Website-ul dispune de plata în rate și vânzarea serviciilor Vodafone.

ARSIS oferă gratuit serviciul de transport al produselor comandate, pentru comenzile mai mari de 100 de lei.

 

Pentru a împlini dorințele clienților, de a achiziționa produse moderne la prețuri accesibile, ARSIS a creat mărci proprii de accesorii, Cellara, Mobix și Mobiama, pe care le comercializează în mediul online, dar și în rețeaua clasică de magazine. Clienții pot beneficia de aceste accesorii la prețuri  mult reduse în cadrul promoțiilor www.arsis.ro

WWW.ARSIS.RO se aliniază tendințelor actuale și oferă publicului experiențe noi în materie de accesorii superpremium din game concepute de designeri și case se modă celebre, cum ar fi: Jean Paul Gaultier, Christian Lacroix, Kenzo, dar și produse aparținand unor mărci precum: Ferrari, Guess, BMW.

Despre: ARSIS este cel mai mare partener al operatorului Vodafone și dispune, în acest moment, de un număr de 160 magazine la nivel național. Rețeaua de magazine ARSIS a fost înființată în 1991 de antreprenorul Radu Mirea și de atunci se află într-o continuă dezvoltare.

Te-ar mai putea interesa și
Autostrada Lugoj – Deva: UMB a început să aducă în șantier utilaje pentru secțiunea tunelurilor FOTO
Autostrada Lugoj – Deva: UMB a început să aducă în șantier utilaje pentru secțiunea tunelurilor FOTO
Pasionații de infrastructură au postat vineri imagini cu utilaje aduse de UMB pe secțiunea lipsă din Autostrada Lugoj - Deva (A1). Potrivit lor, o parte dintre acestea urmează să fie utilizate......
Premierul finlandez cere UE să ajute Helsinki să prevină un aflux de migranţi sosiţi din Rusia
Premierul finlandez cere UE să ajute Helsinki să prevină un aflux de migranţi sosiţi din Rusia
Uniunea Europeană ar trebui să ia măsuri pentru a ajuta Finlanda să prevină un aflux de migranţi care sosesc din Rusia, ...
Aproape jumătate din marile oraşe ale Chinei se scufundă, spun cercetătorii
Aproape jumătate din marile oraşe ale Chinei se scufundă, spun cercetătorii
Aproape jumătate din marile oraşe ale Chinei sunt afectate de niveluri de subsidenţă (proces de coborâre treptată a ...
Campanie frauduloasă cu apeluri telefonice în care hackerii se prezintă drept angajaţi ai DNSC
Campanie frauduloasă cu apeluri telefonice în care hackerii se prezintă drept angajaţi ai DNSC
Campania frauduloasă de apeluri telefonice în care atacatorii se prezintă drept angajaţi ai Directoratului Naţional ...