ASBIS aduce pe piața românească dozatorul automat pentru dezinfectatnt Prestigio Digital Signage Hand Sanitizer

Compania ASBIS Enterprises a anunțat prin intermediul unui comunicat că aduce în România dozatorul automat pentru dezinfectatnt Prestigio IDS Hand Sanitize, acest produs fiind potrivit pentru sediile companiilor.
Economica.net - lun, 14 dec. 2020, 14:36
ASBIS aduce pe piața românească dozatorul automat pentru dezinfectatnt Prestigio Digital Signage Hand Sanitizer

În mod evident, pandemia nu se va încheia curând, și, în viitor, oamenii vor continuă să fie foarte atenți la sănătatea lor. Prin urmare, soluția Prestigio IDS Hand Sanitizer va fi relevantă pentru o lungă perioadă de timp. Principalele caracteristici ale dispozitivului sunt dozatorul automat încorporat pentru dezinfectant de mâini, cu capacitate de 3 litri, precum și prezența unui senzor de temperatură corporală pentru măsurarea temperaturii de la o distanță de până la 0,5 m și afișarea informației pe ecran. Dispozitivul reacționează la o temperatură crescută printr-un semnal sonor, astfel încât potențialul simptom să nu treacă neobservat. Această caracteristică permite monitorizarea sănătății celorlalți și protejarea acestora.

În același timp, Prestigio IDS Hand Sanitizer are toate caracteristicile și beneficiile dispozitivelor din gama Digital Signage.
Ecranul FHD de 21,5” luminos și clar permite afizarea de conținut static sau dinamic, promoții și orice alte informații, în timp ce difuzoarele încorporate adaugă efecte sonore și vă fac campaniile publicitare și mai atrăgătoare.

Un computer integrat, bazat pe Android 7.1 permite utilizarea dispozitivului împreună cu software-ul specializat, Prestigio-Addreality, care face posibilă crearea, configurarea și gestionarea campaniilor de publicitate de la distanță, pe mai multe dispozitive în timp real. Camera frontală încorporată de 2MP permite configurarea de campanii publicitare direcționate către grupuri țintă și colectarea de date analitice.

Carcasa metalică și afișajul protejat cu sticlă securizată de 3 mm sunt rezistente la deteriorări și permit folosirea dispozitivului în orice spațiu. Dozatorul de dezinfectant pentru mâini Prestigio IDS Hand Sanitizer vine cu un suport reglabil pe înălțime. Această înseamnă că se poate încadra cu ușurință în orice spațiu interior, montat pe perete sau de sine stătător.

Prestigio IDS Hand Sanitizer se află acum în stoc la ASBIS România și poate fi comandat prin rețeaua de parteneri ASBIS.

Despre Prestigio

Prestigio este un brand internațional care oferă o gamă largă de produse electronice de larg consum pentru casă, educație și afaceri, de peste 15 ani. Compania vinde produse în 30 de țări din întreaga lume, cu peste 25 de milioane de dispozitive vândute pe parcursul istoriei sale.

Produsele mărcii includ dispozitive și accesorii inteligente, soluții inovatoare pentru afaceri și educație. Prestigio a introdus prima tastatură interactivă din lume cu touchpad pe taste, precum și difuzoare inteligente, sisteme acustice portabile, încărcătoare wireless ascunse, baterii portabile bazate pe grafen.

Marca Prestigio este deținută de ASBIS Enterprises Plc., unul dintre principalii distribuitori de produse IT pe piețele EMEA, care are centre de producție, proiectare și tehnice în Europa, China și Belarus. Prestigio are birouri în 15 țări din diferite regiuni, inclusiv CSI, Ucraina, Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Te-ar mai putea interesa și
Noul terminal al aeroportului din Iași, care a costat peste 65 de milioane de euro, se inaugurează azi FOTO
Noul terminal al aeroportului din Iași, care a costat peste 65 de milioane de euro, se inaugurează azi FOTO
Constructorul STRABAG anunță finalizarea terminalului T4 al Aeroportului Internațional Iași. Proiectul, evaluat la aproximativ 65,6 milioane de euro, a fost realizat în 16 luni, din care patru......
MApN: Elemente ale unei posibile drone au fost identificate în Insula Mare a Brăilei
MApN: Elemente ale unei posibile drone au fost identificate în Insula Mare a Brăilei
 Ministerul Apărării Naţionale (MApN) informează că în seara zilei de joi au fost identificate fragmente care par ...
„Atac masiv” împotriva unor centrale electrice din Ucraina. Polonia întăreşte supravegherea spaţiului său aerian
„Atac masiv” împotriva unor centrale electrice din Ucraina. Polonia întăreşte supravegherea spaţiului său ...
 Drone şi rachete ruse au vizat în noaptea de joi spre vineri centrale electrice în centrul şi estul Ucrainei, a anunţat ...
Dreptul internaţional îi permite unei ţări NATO să trimită trupe în Ucraina – experţi parlamentari germani
Dreptul internaţional îi permite unei ţări NATO să trimită trupe în Ucraina – experţi parlamentari germani
Desfăşurarea de către o ţară din NATO a unor forţe terestre în Ucraina nu ar însemna în mod automat că alte ţări ...