ASBIS România a introdus în portofoliul său marca japoneză de monitoare și displayuri IIYAMA

Distribuitorul cu valoare adăugată ASBIS România își completează portofoliul cu produsele marca IIYAMA, aparținând companiei japoneze Mouse Computer Corporation, informează compania prin intermediul unui comunicat transmis către Economica.net.
AGERPRES - mie, 31 mai 2023, 17:33
ASBIS România a introdus în portofoliul său marca japoneză de monitoare și displayuri IIYAMA

Acestea includ monitoare de birou, monitoare de gaming, ecrane digital signage, displayuri profesionale cu touch și displayuri interactive de mari dimensiuni.

Monitoarele IIYAMA includ cea mai nouă tehnologie IPS și redau culorile realist, în unghiuri largi de vizualizare și timp de răspuns rapid, fiind potrivite pentru gaming și pentru cei care doresc să folosească aplicații side-by-side.

Display-urile cu touch se bazează pe tehnologii diferite (PCAP, Infrared, Resistive, Optival, SAW) și aduc un plus conținutului în toate domeniile în care sunt folosite: de la retail, la medii industriale, educație, depozite, săli de conferințe sau spații publice.

De asemenea, soluțiile interactive de mari dimensiuni sunt ușor de folosit și transmit conținutul într-un mod atractiv, redat la înaltă calitate datorită formatului 4K. Acestea permit salvarea conținutului de pe ecran direct pe un dispozitiv USB, în memoria internă sau pe un drive, în cloud. În plus, conexiunea suplimentară USB-C face posibilă redarea materialelor video și video prin intermediul unui singur port, dar și încărcarea dispozitivului. Soluțiile includ modulele WiFi, ScreenSharePro și EShare.

„Prin introducerea în portofoliul nostru a produselor marca IIYAMA răspundem unei nevoi din ce în ce mai accentuate a pieței din ultima perioadă: soluții flexibile și interactive, care să transmită informațiile într-un mod cât mai atractiv și intuitiv”. a declrat Mihaela Agapie, Product Manager Monitors & Displays ASBIS România.

„De asemenea, produsele digital signage amplasate în puncte cheie din companii sprijină obiectivele de comunicare ale acestora, fiind un mediu eficient de transmitere a mesajelor, atunci când angajații se află într-un moment de respiro.”

„După o creștere semnificativă la începutul pandemiei a segmentului de monitoare, piața din Europa a suferit o corecție începând cu 2021, însă la începutul acestui an au apărut din nou creșteri comparativ cu 2021 și 2022. De exemplu, pe segmentul de monitoare și display-uri de mari dimensiuni, în ianuarie 2023 piața a crescut cu 20% ca unități și cu 10% ca valoare, comparativ cu 2022. Ne așteptăm ca această tendință să revină pe finalul lui 2023 și să sprijine creșterea companiei într-un moment foarte important pentru noi, în care sărbătorim 25 de la înființarea ASBIS Romania”, a mai spus Agapie.

 

Despre ASBIS România

Înființată în 1998 ca filială locală a ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB), ASBIS România este distribuitor cu valoare adăugată, OEM și furnizor de soluții IT, IoT, AI. Compania este specializată în distribuție cu valoare adăugată (VAD), soluții de piață B2B și distribuție de produse ITC de la furnizori globali. Cooperând cu liderii din industria IT, echipele de experți ale companiei configurează produse hardware și elemente software, servicii bazate pe cloud și tehnologii pentru a crea soluții comerciale viabile și atractive.

Cei 25 de ani de prezență pe piața locală au fost marcați de momente importante, cum ar fi consolidarea diviziilor VAD, Volume distribution și Consumer și diversificarea portofoliului de produse, soluții și branduri, inclusiv prin introducerea unor mărci proprii, cum este cea de produse electronice inteligente AENO. În 2022, ASBIS Group a înființat o nouă divizie, de roboți colaborativi (coboți), care are o echipă locală dedicată din România, formată din cinci persoane.

Te-ar mai putea interesa și
Normele EURO 7 vor fi „îmblânzite”. Decizia finală, în mâinile Parlamentului European
Normele EURO 7 vor fi „îmblânzite”. Decizia finală, în mâinile Parlamentului European
După ce mai multe state europene au solicitat eliminarea sau, măcar, relaxarea normelor EURO 7, Comisia Europeană a adoptat o nouă variantă a propunerii sale....
Harta prosumatorilor din România. Unde s-au instalat cele mai multe sisteme fotovoltice și ce putere INFOGRAFICE
Harta prosumatorilor din România. Unde s-au instalat cele mai multe sisteme fotovoltice și ce putere INFOGRAFICE
Codul de bune practici pentru energia regenerabilă, ediția a doua, lansat zilele trecute, conține și o hartă a numărului ...
Revolut angajează în România! Eveniment în premieră. Când și unde trebuie să se prezinte doritorii
Revolut angajează în România! Eveniment în premieră. Când și unde trebuie să se prezinte doritorii
În premieră în România, pe 28 septembrie, Revolut va organiza la București primul eveniment RevDev, exclusiv pentru ...
Uniunea Europeană a stabilit: Minimum 80% dintre adulți, inclusiv cei din România, trebuie să știe să lucreze pe internet și cu aparatură digitală. Până când trebuie îndeplinit obiectivul de competențe digitale
Uniunea Europeană a stabilit: Minimum 80% dintre adulți, inclusiv cei din România, trebuie să știe să lucreze pe internet ...
Uniunea Europeană a stabilit obiective clare în cadrul inițiativei deceniului digital. Aacesul la internet și cunoștințele ...