ASBIS Romania devine distribuitor oficial al produselor SteelSeries

SteelSeries, liderul mondial pe piața de periferice pentru gaming și eSports, a intrat în portofoliul de mărci distribuite de ASBIS Romania, specializată în distribuție cu valoare adăugată (VAD), soluții de piață B2B și distribuție de produse ITC de la furnizori globali.
Ion Dobreanu - joi, 23 sept. 2021, 17:08
ASBIS Romania devine distribuitor oficial al produselor SteelSeries

Prin acest parteneriat, SteelSeries își consolidează prezența și pe piața locală, iar ASBIS Romania își extinde oferta de periferice pentru gaming, aceasta incluzând acum și tehnologii de înaltă performanță.

SteelSeries este un nume consacrat pentru inovațiile pe piața de periferice de gaming, având în palmares o serie de produse lansate pentru prima dată: primele căști de jocuri (2004), prima tastatură mecanică pentru jocuri (2006), primul sistem audio de înaltă rezoluție din jocuri (2018) și prima tastatură reglabilă magnetic (2019). De asemenea, SteelSeries este pionier și în ceea ce privește colaborarea și sponsorizarea evenimentelor și jucătorilor eSports, având prima colaborare cu jucătorii în anul 2002 și fiind primul care a sponsorizat un eveniment eSports, în același an.

Astfel, ASBIS Romania distribuie produse dedicate, în primul rând, profesioniștilor din industria de eSports, dar și pasionaților de gaming, care doresc să utilizeze produse de top.

„Parteneriatul cu SteelSeries ne ajută să ne consolidăm portofoliul de produse premium, destinate iubitorilor de gaming”, a declarat Bogdan Constantinescu, General Manager ASBIS Romania.

„Scopul SteelSeries, încă din 2001, a fost de a dezvolta industria de eSports și de a ajuta jucătorii de pretutindeni, iar noi ne dorim să contribuim la consolidarea acesteia, cu experiența noastră în distribuția de periferice de gaming. Suntem convinși că acest parteneriat se va baza pe încredere reciprocă, iar partenerii noștri se vor putea bucura de calitatea produselor SteelSeries în activitățile desfășurate”, adaugă Bogdan.

Despre ASBIS

Înființată în 1998 ca filială locală a ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB), ASBIS Romania este distribuitor cu valoare adăugată, OEM și furnizor de soluții IT, IoT, AI. Compania este specializată în distribuție cu valoare adăugată (VAD), soluții de piață B2B și distribuție de produse ITC de la furnizori globali. Cooperând cu liderii din industria IT, echipele de experți ale companiei configurează produse hardware și elemente software, servicii bazate pe cloud și tehnologii pentru a crea soluții comerciale viabile și atractive.

Despre SteelSeries

SteelSeries este lider global în perifericele de gaming premium, axate pe calitate, inovație și funcționalitate. Compania a fost fondată în Danemarca, în 2001, și este una dintre cele mai importante mărci de jocuri din lume, cu produse poziționate ideal în partea premium a pieței globale de jocuri. Grupul este controlat de fondul de capital privat Axcel.

Te-ar mai putea interesa și
Românii sunt cei mai generoşi europeni – sondaj
Românii sunt cei mai generoşi europeni – sondaj
Românii sunt cei mai generoşi dintre europeni, în condiţiile în care 26% dintre participanţii la un sondaj au spus că vor dona şi anul acesta de Crăciun, aşa cum au făcut în anii......
Românii aleg berea pentru sărbătorile din acest an – studiu
Românii aleg berea pentru sărbătorile din acest an – studiu
Românii intenţionează să achiziţioneze şi să consume în primul rând bere în acest an de sărbători, 49,3% dintre ...
Noi discuții la Bruxelles pe tema plafonării prețurilor la gaze. Unele țări cer plafoane mult mai reduse față de propunerea inițială, de 275 euro/MWh
Noi discuții la Bruxelles pe tema plafonării prețurilor la gaze. Unele țări cer plafoane mult mai reduse față de propunerea ...
Țările Uniunii Europene discută azi o propunere de plafonare a prețului gazelor la un nivel mai scăzut decât propunerea ...
Cum folosesc românii din diaspora Google pentru a rămâne conectați cu țara – studiu
Cum folosesc românii din diaspora Google pentru a rămâne conectați cu țara – studiu
Cu ocazia Zilei Naționale a României, Google a prezentat concluziile unui studiu despre modul în care românii din diaspora ...