ASBIS Romania devine distribuitor oficial al produselor SteelSeries

SteelSeries, liderul mondial pe piața de periferice pentru gaming și eSports, a intrat în portofoliul de mărci distribuite de ASBIS Romania, specializată în distribuție cu valoare adăugată (VAD), soluții de piață B2B și distribuție de produse ITC de la furnizori globali.
Ion Dobreanu - joi, 23 sept. 2021, 17:08
ASBIS Romania devine distribuitor oficial al produselor SteelSeries

Prin acest parteneriat, SteelSeries își consolidează prezența și pe piața locală, iar ASBIS Romania își extinde oferta de periferice pentru gaming, aceasta incluzând acum și tehnologii de înaltă performanță.

SteelSeries este un nume consacrat pentru inovațiile pe piața de periferice de gaming, având în palmares o serie de produse lansate pentru prima dată: primele căști de jocuri (2004), prima tastatură mecanică pentru jocuri (2006), primul sistem audio de înaltă rezoluție din jocuri (2018) și prima tastatură reglabilă magnetic (2019). De asemenea, SteelSeries este pionier și în ceea ce privește colaborarea și sponsorizarea evenimentelor și jucătorilor eSports, având prima colaborare cu jucătorii în anul 2002 și fiind primul care a sponsorizat un eveniment eSports, în același an.

Astfel, ASBIS Romania distribuie produse dedicate, în primul rând, profesioniștilor din industria de eSports, dar și pasionaților de gaming, care doresc să utilizeze produse de top.

„Parteneriatul cu SteelSeries ne ajută să ne consolidăm portofoliul de produse premium, destinate iubitorilor de gaming”, a declarat Bogdan Constantinescu, General Manager ASBIS Romania.

„Scopul SteelSeries, încă din 2001, a fost de a dezvolta industria de eSports și de a ajuta jucătorii de pretutindeni, iar noi ne dorim să contribuim la consolidarea acesteia, cu experiența noastră în distribuția de periferice de gaming. Suntem convinși că acest parteneriat se va baza pe încredere reciprocă, iar partenerii noștri se vor putea bucura de calitatea produselor SteelSeries în activitățile desfășurate”, adaugă Bogdan.

Despre ASBIS

Înființată în 1998 ca filială locală a ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB), ASBIS Romania este distribuitor cu valoare adăugată, OEM și furnizor de soluții IT, IoT, AI. Compania este specializată în distribuție cu valoare adăugată (VAD), soluții de piață B2B și distribuție de produse ITC de la furnizori globali. Cooperând cu liderii din industria IT, echipele de experți ale companiei configurează produse hardware și elemente software, servicii bazate pe cloud și tehnologii pentru a crea soluții comerciale viabile și atractive.

Despre SteelSeries

SteelSeries este lider global în perifericele de gaming premium, axate pe calitate, inovație și funcționalitate. Compania a fost fondată în Danemarca, în 2001, și este una dintre cele mai importante mărci de jocuri din lume, cu produse poziționate ideal în partea premium a pieței globale de jocuri. Grupul este controlat de fondul de capital privat Axcel.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Iohannis, despre un Guvern minoritar sprijinit de PSD: Trebuie să ne apucăm de treabă cu cei ce vor să fie cu noi
Iohannis, despre un Guvern minoritar sprijinit de PSD: Trebuie să ne apucăm de treabă cu cei ce vor să fie cu noi
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat vineri că este nevoie de un Guvern care să rezolve problemele cu care se confruntă ...
Iohannis: În vestul Europei pandemia a fost domolită prin vaccinare. Noi de ce nu putem aşa ceva?
Iohannis: În vestul Europei pandemia a fost domolită prin vaccinare. Noi de ce nu putem aşa ceva?
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la Bruxelles, că în toate statele din vestul Europei pandemia de COVID-19 ...
Indicele ROBOR la 3 luni a urcat la 2,29% pe an
Indicele ROBOR la 3 luni a urcat la 2,29% pe an
Indicele ROBOR la 3 luni, în funcţie de care se calculează costul creditelor de consum în lei cu dobândă variabilă, ...