1EUR = 4.8398 RON

Companii

Astra Transcarpatic a eliminat rezervarea telefonică pentru că unii călători rezervau bilete şi nu se mai prezentau la tren

Astra Transcarpatic a eliminat rezervările telefonice pe trenurile de pe relaţia Bucureşti - Braşov şi retur întrucât se blocau locuri în sistemul electronic de emitere şi călătorii nu se prezentau la tren.

30 mai, 2018 | | ECONOMICA.net

Operatorul privat de transport călători anunţă că în continuare caută soluţii pentru eliminarea unor incoveniente apărute in zilele de weekend pe relaţia Braşov - Bucureşti, ca urmare a supraaglomerării.

Pe lângă eliminarea rezervărilor telefonice, în tren se vor elibera numai bilete cu loc şi se va urmări respectarea locurilor cumpărate online.

De asemenea, compania anunţă că va introduce un număr mai mare de vagoane în zilele de weekend. Pe de altă parte, trenul Astra Transcarpatic a plecat miercuri dimineaţa din Bucureşti către Braşov cu un singur vagon.

Din 15 iunie, compania va introduce tren direct Arad - Bucureşti - Constanţa.

Pe 2 februarie 2017, trenul Transcarpatic a fost pus în circulaţie pe relaţia Arad-Bucureşti. Vagoanele noului tren sunt dotate cu sisteme de informare a pasagerilor, sisteme audio-video pentru divertisment, internet, aer condiționat, toalete cu duşuri, iar pasagerilor le sunt oferite gustări și băuturi.

Astra Trans Carpatic, firmă din grupul de companii controlat de omul de afaceri Valer Blidar, a fost înfiinţată în 2014 şi are ca activitate principală transportul feroviar de călători cu vagoane salon, de dormit şi cuşetă.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO