Asus a lansat PadFone 2 în România GALERIE FOTO

Asus România a lansat pe 6 februarie 2013 noul PadFone 2, cea de-a doua generație a telefonului care se transformă într-o tabletă.
Economica.net - joi, 07 feb. 2013, 10:26
Asus a lansat PadFone 2 în România GALERIE FOTO

PadFone 2 (telefon + tableta dock) este disponibil deja în România, prin intermediul magazinelor specializate, la prețurile aproximative de 3.400 lei pentru versiunea cu 32GB spațiu de stocare și 3.800 lei pentru varianta cu 64GB.

Având la bază combinația dintre un telefon inteligent cu Android și o tabletă cu sistem de andocare, PadFone 2 constă într-un smartphone high-end quad-core, echipat cu LTE și o tabletă complet regândită.

Asus PadFone 2 pune în valoare un smartphone de ultimă generație construit pe baza celui mai puternic chipset Qualcomm Snapdragon S4 Pro Quad-Core tactat la 1.5GHz. Ecranul Super IPS+ are o diagonală de 4.7”, rezoluție HD de 1280×720 pixeli și luminozitate de 550cd/mp, redând imagini detalitate și culori fidele din unghiuri de vizualizare ultra-largi. Display-ul este protejat cu Corning Fit Glass, o sticlă rezistentă la zgârieturi. La numai 649 de grame, greutatea combinată a celor două dispozitive este mai mică decât a majorității tabletelor de pe piață.

Mecanismul dock-ului a fost regândit, necesitând o singură acțiune pentru cuplare. PadFone 2 a fost redesenat subtil pentru a-i mări diagonala ecranului la 4.7”, în timp ce grosimea a fost redusă la numai 9mm, iar greutatea la 135g.

Autonomia este și ea uimitoare. Bateria extinsă de 2140mAh a lui PadFone 2 oferă 16 ore de convorbire 3G și 13 ore de browsing Wi-Fi, în timp ce bateria din PadFone 2 Station are 5000mAh și susține 36 de ore de convorbire 3G. Bateria internă din PadFone 2 Station are o capacitate suficientă pentru a reîncărca telefonul de trei ori.

O nouă cameră de 13 megapixeli captează fără întârziere imagini detaliate. În modul rafală, pot fi preluate 100 de cadre la viteza de 6 cadre pe secundă. Camera poate fotografia în timp ce înregistrează clipuri 1080p HD la 30fps sau 720p HD la 60fps. Performanțele fotografierii în lumină slabă au fost de asemenea îmbunătățite prin diafragma f/2.4 și procesorul de imagine dedicat.

Suportul NFC le permite utilizatorilor să partajeze paginile web, contactele și recomandările din Play Store cu alți utilizatori. Partajarea datelor între telefon și tabletă înseamnă că un singur abonament de date este suficient pentru ambele dispozitive, iar suportul pentru DC-HSPA+ 42Mbit/s și LTE 100Mbit/s este disponibil pentru navigare web și download rapid.

PadFone 2 dispune de o nouă versiune a aplicației SuperNote care convertește instant notițele din diverse limbi în text editabil. Funcția de traducere transpune instant în altă limbă orice cuvânt, frază sau propoziție dintr-un email, pagină web sau aplicație printr-o simplă atingere, fără a fi necesar un soft suplimentar.

Te-ar mai putea interesa și
Guvernul a adoptat OUG de modificare a legislației plafonării prețurilor la energie și gaze și a eliminat “taxa pe soare”
Guvernul a adoptat OUG de modificare a legislației plafonării prețurilor la energie și gaze și a eliminat “taxa pe ...
Guvernul a adoptat Ordonanța pentru modificarea și completarea OUG 27/2022 prin care elimină taxa pe soare pentru prosumatori și actualizează schema de sprijin pentru toți consumatorii de......
Swiss International Air Lines a început operarea zborurilor de la Cluj-Napoca spre Zurich
Swiss International Air Lines a început operarea zborurilor de la Cluj-Napoca spre Zurich
Swiss International Air Lines leagă Clujul de Zurich începând de azi, 28 martie.
Autostrada Craiova-Filiaşi şi drumul expres Filiaşi-Târgu Jiu – Guvernul a aprobat indicatorii pentru cele două proiecte
Autostrada Craiova-Filiaşi şi drumul expres Filiaşi-Târgu Jiu – Guvernul a aprobat indicatorii pentru cele două ...
Guvernul a aprobat joi indicatorii tehnico-economici pentru ruta de mare viteză dintre Craiova şi Târgu Jiu (110,1 km), ...
Câți bani au primit directorii Hidroelectrica anul trecut
Câți bani au primit directorii Hidroelectrica anul trecut
Hidroeletrica, cel mai mare producător de energie electrică din România, a publicat raportul privind remunerațiile acordate ...