ASUS ExpertBook B1 B1400: un laptop croit pentru afaceri ambiţioase

O afacere bună este acea afacere care poate răspunde rapid și eficient provocărilor care apar la tot pasul. ASUS consideră că laptopul este ultimul lucru despre care trebuie să îți faci griji, așa că a proiectat modelul ExpertBook B1 B1400 pentru a fi portabil, conectat, foarte performant și, în același timp, extrem de rezistent.
Ion Dobreanu - lun, 27 sept. 2021, 10:00
ASUS ExpertBook B1 B1400: un laptop croit pentru afaceri ambiţioase

Cerințele pe care trebuie să le îndeplinească un laptop pentru afaceri sunt foarte clare, însă aproape imposibil de obținut într-un singur produs. Cu toate acesta, ASUS ExpertBook B1 B1400 reușește să realizeze imposibilul, fiind un produs gândit de la bun început pentru exigențele mediului de afaceri și oriunde eficientizarea fluxurilor de lucru aduce un spor de productivitate ce te propulsează înaintea concurenței.

ASUS ExpertBook B1 B1400 este un produs care valorează mai mult decât suma părților sale, însă vom începe cu componentele de ultimă generație care stau la baza performanțelor uriașe de care este capabil acest portabil.

Group of young entrepreneurs working on their new project in the office. Two of them are writing, while other two are using wireless technology.

Componente de ultimă generație într-o carcasă robustă

La bază stă un procesor Intel Core i5 sau i7 din generația a 11-a, ajutat de un chip grafic dedicat opțional NVIDIA MX330 și o cantitate de memorie RAM de până la 48 GB, suficientă pentru a rula aplicații care utilizează seturi foarte mari de date. Stocarea fișierelor și a aplicațiilor se face pe două unități interne care cumulat pot însuma până la 3 TB.

Performanța lui ASUS ExpertBook B1 B1400 este monitorizată constant de cinci senzori inteligenți, controlați de algoritmii sistemului Inteligent Performance Boost pentru a adapta performanța componentelor în funcție de profilul ales prin modurile Performant, Echilibrat și Silențios.

Totul a încăput într-o carcasă robustă care cântărește doar 1.45 kg și care a trecut toate testele armatei americane reprezentate de standardul MIL-STD 810H, teste care verifică rezistența la șocuri, vibrații, altitudine și temperaturi extreme. Această performanță a fost posibilă fără a afecta aspectul lui ASUS ExpertBook B1 B1400. Capacul superior este realizat dintr-un aliaj de aluminiu care îi conferă nu doar rezistență, dar și un aspect premium. Intern au fost folosite ranforsări sporite care cresc rigiditatea în zona tastaturii iluminate tip insulă, iar hard diskul este protejat suplimentar cu un înveliș din spumă.

Amprenta redusă a lui ASUS ExpertBook B1 B1400 a fost posibilă parțial și datorită ecranului de 14 inch care se poate deschide la 180 de grade, dotat cu tehnologie NanoEdge și laturi de doar 6.4 mm grosime care contribuie la obținerea unui raport ecran-corp remarcabil de 84%. Ecranul oferă nu doar o experiență de vizionare imersivă, ci este certificat și TUV Rheindland pentru emisie redusă de radiație luminoasă în spectrul albastru.

Conectivitate de top și conferințe cu sunet clar

Opțiunile de conectivitate sunt un alt capitol unde ASUS ExpertBook B1 B1400 excelează datorită conexiunii WiFi 6 asistată de tehnologia ASUS WiFi Master și portul USB Type C ce poate fi utilizat și împreună cu portul HDMI 2.0 pentru a conecta două monitoare externe cu rezoluție 4K atunci când ajungi la birou și ai nevoie de mai mult spațiu pe ecran și pentru a încărca laptopul.

Conferințele video fac parte din viața de zi cu zi a multora dintre noi, așa că am lăsat la urmă tehnologia de anulare a zgomotului de fond care se folosește de inteligența artificială nu doar pentru a elimina sunetele nedorite captate de microfon în modurile Prezentator Unic și Multi-Prezentator, ci și pentru a filtra în modul Difuzor zgomotul ambiental ce se aude în sistemul audio de la ceilalți participanți.

Toate aceste funcții fac din ASUS ExpertBook B1 B1400 un laptop perfect adaptat pentru mediul de afaceri și pentru lucrul de acasă. Vă invităm să consultați oferta actuală pentru ASUS ExpertBook B1 B1400 accesând magazinul oficial ASUS România.

Te-ar mai putea interesa și
APIA a făcut plăți către fermieri de aproape 124 de milioane de lei, în intervalul 24 – 26 aprilie
APIA a făcut plăți către fermieri de aproape 124 de milioane de lei, în intervalul 24 – 26 aprilie
Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a efectuat plăţi pentru anul de cerere 2023 în suma totală de 123,99 de milioane de lei lei (24,93 de milioane de euro), în......
AMOFM: 240 de locuri de muncă în străinătate sunt disponibile prin rețeaua EURES
AMOFM: 240 de locuri de muncă în străinătate sunt disponibile prin rețeaua EURES
Angajatorii europeni oferă, prin intermediul EURES România, 240 de locuri de muncă, cu contract pe perioadă determinată ...
Marcel Boloș: Sistemul naţional e-Transport este creat pentru lupta împotriva diverselor forme de fraudă şi evaziune fiscală
Marcel Boloș: Sistemul naţional e-Transport este creat pentru lupta împotriva diverselor forme de fraudă şi evaziune ...
Sistemul naţional e-Transport este special creat pentru lupta împotriva diverselor forme de fraudă şi evaziune fiscală ...
18 instituții financiare au anunțat că vor să participe la schema de ajutor de stat IMM Plus. Fondul de garantare a fost suprasubscris cu peste 330%
18 instituții financiare au anunțat că vor să participe la schema de ajutor de stat IMM Plus. Fondul de garantare a fost ...
Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM SA-IFN) a anunțat astăzi ...