ASUS ExpertCenter D5 SFF: valoare excepțională într-un volum redus

Pentru utilizatorii din mediul de afaceri, orice timp de nefuncționare a echipamentelor folosite este un cost important nedorit, de aceea ASUS a creat ExpertCenter D5 SFF, un mic PC proiectat pentru performanță puternică, extensibilă și fiabilă, cu un design compact, modern și versatil care se adaptează la multiple scenarii de utilizare.
Ion Dobreanu - vin, 10 dec. 2021, 09:59
ASUS ExpertCenter D5 SFF: valoare excepțională într-un volum redus

Spațiul disponibil în clădirile de birouri poate fi utilizat în mod eficient prin dotarea cu PC-uri de dimensiuni reduse ASUS ExpertCenter D5 SFF, sisteme compacte și eficiente care mențin un nivel scăzut de zgomot în timpul celor mai solicitante sarcini. Versatilitatea acestora permite instalarea orizontală sau verticală, adaptându-se ușor în spațiul disponibil de pe birou.

În ciuda volumului redus, arhitectura internă a lui ExpertCenter D5 SFF oferă o capacitate de expansiune remarcabilă, oferind loc pentru patru unități de stocare și o gamă largă de sloturi PCIe care pot găzdui plăci grafice, carduri WiFi și alte plăci de expansiune, asigurând modularitatea și adaptabilitatea necesară pentru ca afacerea ta să prospere.

Aspectul fiabilității este foarte important pentru orice business, motiv pentru care în proiectarea lui ExpertCenter D5 SFF au fost folosite tehnologii menite a oferi siguranță 100% în utilizarea pe termen lung, cu condensatori solizi și plăci de bază de top, renumite în industrie pentru protecție completă a componentelor hardware, o reputație dovedită în urma testelor de stabilitate 24/7 care au scos la iveală performanțe consistente pe care te poți baza.

Performanțe la nivelul așteptărilor, indiferent de sarcini

Volumul compact al carcasei nu afectează performanțele de care este capabil ExpertCenter D5 SFF, alimentat de un procesor Intel Core din generația 11, până a 64 GB RAM și o soluție de stocare hibridă ce poate acomoda un HDD de 2 TB capacitate pentru documente și un SSD rapid de 1 TB pentru sistemul de operare și cele mai importante aplicații. Scenariile de utilizare care necesită o putere de procesare grafică mai mare sunt adresate de o placă video discretă opțională NVIDIA GeForce GT1030.

Pentru a răci eficient și silențios toate aceste componente, inginerii ASUS au utilizat un sistem de răcire cu mai multe camere izolate, care permit fluxuri independente de răcire pentru principalele componente ale sistemului: procesorul, placa video și sursa de alimentare. Controlul sistemul de răcire se face automat, dar poate fi ajustat și de către utilizator folosind aplicația exclusivă MyASUS care permite moderarea independentă a ventilatoarelor.

Tehnologii în ajutorul mediului de afaceri

ASUS recunoaște că performanța și fiabilitatea nu sunt singurele lucruri care contează pentru mediul de afaceri, motiv pentru care ExpertCenter D5 SFF este dotat cu o serie de tehnologii special concepute pentru exigențele utilizatorilor săi.

Creative designer desktop with empty black computer screen and other items. Mock up, 3D Rendering

Astfel, pentru a crește nivelul conferințelor video, ExpertCenter D5 SFF beneficiază de cea mai nouă tehnologie de anulare a zgomotului de fond, ajutată de suportul AI cu învățare automată care filtrează zgomotul din jurul microfonului, dar și sunetul ambiental din jurul persoanei de la celălalt capăt al firului.

Compatibilitatea cu tehnologiile și perifericele vechi este la fel de importantă, motiv pentru care setul complet de porturi al lui ExpertCenter D5 SFF include și porturi seriale, paralele, ieșiri video VGA, precum și conectori PS/2 pentru mouși și tastaturi. Acestora li se adaugă, bineînțeles, conectori moderni precum USB Type-C 3.2 Gen 2, un cititor de carduri SD și o ieșire video HDMI.

Securitatea datelor, o altă cerință esențială, este asigurată de prezența unui modul Trusted Platform Module (TPM) care stochează în siguranță parole și chei de criptare, slotul fizic Kensington și Padlock care previne furtul fizic al PC-ului și controlul de citire/scriere al porturilor USB și al unității optice pentru a preveni transferul nedorit al informațiilor confidențiale.

Controlul lui ExpertCenter D5 SFF este facilitat de integrarea cu Centrul de control ASUS, o suită IT de gestionare centralizată a resurselor hardware și software, care permite administratorilor de sistem să gestioneze activele companiei printr-o interfață web ușor de utilizat.

Elementary School Computer Science Classroom: Smart Little Schoolboy Work on Personal Computers, Learn Programming Language for Software Coding. Schoolchildren Getting Modern Education

Tuturor acestor soluții li se adaugă ASUS Service Package, o gamă de soluții care depășește garanția standard și satisface nevoile IT ale afacerilor de orice mărime.

Te-ar mai putea interesa și
Iohannis: România nu recunoaște anexarea de către Rusia a teritoriilor ucrainene Doneţk, Lugansk, Zaporojie şi Herson
Iohannis: România nu recunoaște anexarea de către Rusia a teritoriilor ucrainene Doneţk, Lugansk, Zaporojie şi Herson
Preşedintele Klaus Iohannis anunţă că membrii Consiliului European au adoptat, vineri, o declaraţie comună prin care anexarea "ilegală" de către Rusia a regiunilor ucrainene Doneţk, Lugansk,......
Autonom intră pe piața asigurărilor din România alături de compania grecească Hellas Direct
Autonom intră pe piața asigurărilor din România alături de compania grecească Hellas Direct
Autonom Protect, divizia de servicii pentru piața de asigurări a Grupului Autonom, a încheiat un parteneriat de distribuție ...
Pepco ajunge la o rețea de 400 de magazine în România. Cel mai recent deschis a fost inaugurat în București
Pepco ajunge la o rețea de 400 de magazine în România. Cel mai recent deschis a fost inaugurat în București
Retailerul polonez Pepco a deschis astăzi, 30 septembrie, magazinul cu numărul 400, la București, a anunțat compania.
Virgil Popescu: „Am ajuns la un acord privind noi măsuri în energie”. S-a decis supraimpozitarea companiilor din energie și reducerea obligatorie a consumului în orele de vârf, cu 5%
Virgil Popescu: „Am ajuns la un acord privind noi măsuri în energie”. S-a decis supraimpozitarea companiilor din energie ...
Miniştrii energiei din ţările europene au ajuns, vineri, la un acord politic privind o serie de noi măsuri care vor fi ...