ASUS Vivobook Pro 14X OLED: un ultraportabil puternic pentru creatorii de conținut

Nevoia de a ține mereu pasul cu lumea în continuă mișcare în care trăim ne obligă să căutăm instrumente de lucru, dar și de relaxare pe care să le putem transporta ușor și pe ale căror performanțe să ne putem baza oriunde ne-am afla.
Ion Dobreanu - mar, 14 dec. 2021, 09:58
ASUS Vivobook Pro 14X OLED: un ultraportabil puternic pentru creatorii de conținut

ASUS Vivobook Pro 14X OLED este un astfel de companion care înglobează într-o carcasă ultra-subțire, cu o greutate de numai 1.45 kg, componente și tehnologii care să-i ajute pe creatorii de conținut din orice domeniu să rămână productivi oriunde s-ar afla.

Pentru că nevoia de mobilitate și de a lucra de oriunde este din ce în ce mai răspândită, tehnologia a evoluat pentru a ține pasul cu nevoia de performanță în mișcare care nu diferențiază laptopurile de un sistem tip desktop. ASUS Vivobook Pro 14X OLED oferă nu doar o suprafață de lucru mai mare decât alte ecrane 14 inch cu ecranul lui cu aspect 16:10, dar și performanțe uimitoare datorită componentelor de ultimă generație și a funcțiilor special concepute pentru a veni în ajutorul creatorilor de conținut mereu în mișcare.

Productivitate fără compromisuri oriunde te-ai afla

Un ultra-portabil cu design futurist, subțire și ușor, cântărind doar 1.45 kg, ASUS Vivobook Pro 14X OLED este propulsat de procesoare puternice Intel (modelul Vivobook Pro 14X OLED N7400 disponibil cu procesor până la Intel Core i7-11370H) sau AMD (modelul Vivobook Pro 14X OLED M7400 disponibil cu procesor până la Ryzen 9 5900HX), ajutate de memorii RAM cu capacitate de până la 32 GB și unități de stocare SSD-uri NVMe rapide de până la 1 TB.

Fiind un laptop dedicat creatorilor de conținut, ASUS a inclus o gamă largă de porturi, printre care și unul Thunderbolt 4 USB-C pentru transferuri rapide de date, de până la 40 Gbps pentru conectarea de periferice extrem de rapide sau a două monitoare externe UHD 4K.

Aplicațiile grafice care au nevoie de o putere sporită vor rula fără probleme datorită plăcii video dedicate NVIDIA GeForce RTX 3050/3050 Ti cu 4 GB VRAM, iar utilizatorii programelor software Adobe vor aprecia atât interfața virtuală DialPad pentru un control mai precis al instrumentelor de lucru, cât și touchpad-ul mai mare cu 49%.

Suportul pentru driverele optimizate NVIDIA Studio Driver, alături de sistemul de răcire ASUS IceCool Plus cu 2 ventilatoare, 2 conducte de căldură și 3 profiluri de ventilare oferă stabilitate indiferent de complexitatea sarcinilor la care vei supune laptopul Vivobook Pro 14X OLED.

Ecranul OLED, o experiență cum nu ai mai văzut

Creatorii de conținut, în special conținut vizual, vor aprecia ecranul uimitor cu care a dotat ASUS laptopul Vivobook Pro 14X OLED. Tehnologia OLED (Organic Light Emitting Diode) care aprinde și stinge fiecare pixel al ecranului face ca precizia culorilor să rămână aceeași indiferent de nivelul de luminozitate al ecranului. Rezoluția de 2.8K, marginile NanoEdge și raportul ecran-corp de 86% contribuie la impresia unui spațiu virtual ireal.

Creatorii de conținut vizual vor aprecia acuratețea culorilor, volumul de culori de 1.6 ori mai mare decât un ecran LCD, cu o acoperire de 100% a gamei DCI-P3, fapt validat de PANTONE. La un laptop OLED vei fi uimit totodată și de contrastul aproape infinit, de 1.000.000:1 și timpul de răspuns de doar 0.2 ms, care îți vor oferi imagini în mișcare extrem de clare.

Standardul DisplayHDR 600 TrueBlack păstrează nuanțele de negru profund care îți va releva detalii nevăzute în scenele din filme sau în jocuri datorită luminozității pe care o poate crește până la 600 de niți.

Și toate acestea fără a-ți afecta somnul, pentru că lumina albastră atât de dăunătoare ochilor este redusă cu până la 70%, o realizare certificată de TUV Rheinland.

Funcții specializate, siguranță pentru lucrul de oriunde și extra beneficii

Provocările legate de siguranța datelor și de conectivitate trebuie avute în vedere pentru medii de lucru atât de diverse. ASUS a ținut cont și aceste aspecte atunci când a proiectat seria Vivobook Pro, integrând inovații precum senzorul de amprentă pentru pornirea laptopului și scutul camerei web pentru securitate, precum si tehnologia WiFi Master Premium care include funcția WiFi SmartConnect care selectează automat cea mai rapidă rețea, cu cel mai puternic semnal.

Vei putea intra și în conferințe video de oriunde pentru ca ASUS a folosit o tehnologie avansată de anulare a zgomotului din fundal cu AI, iar funcția ClearVoice Mic va filtra zgomotul ambiental și va normaliza vocile individuale in modul Multi-prezentare.

Cu MyASUS profiți la maximum de Vivobook Pro 14X OLED, de aici poți descărca și controla mai ușor toate aplicațiile ASUS, iți poți conecta telefonul iOS sau Android, optimizezi performanța sau contactezi serviciul de asistență.

Pentru creatorii de conținut care au nevoie de un spațiu mărit de lucru, ASUS oferă și variante cu ecran de 16 inch, care vin în configurații dotate cu procesoare Intel (Vivobook Pro 16X OLED N7600) și AMD (Vivobook Pro 16X OLED M7600).

Trei luni de abonament gratuit la suita Adobe Creative Cloud ce cuprinde peste 20 de aplicații creative de top împreună cu 100 GB de stocare în cloud, care îți permit să ai acces la proiectele tale oricând, de oriunde, este bonusul oferit de ASUS oricărui cumpărător de ASUS Vivobook Pro 14X OLED.

În plus, ASUS desfășoară campania Părerea ta contează în cadrul căreia, dacă împărtășești experiența ta cu produsul prin publicarea unei scurte recenzii și urmezi pașii descriși în site, poți beneficia de extinderea garanției laptopului tău cu un an de zile.

Te-ar mai putea interesa și
Speedwell, care a cumpărat terenul Griro din Capitală, a renunțat la 10% din oameni. Jan Demeyere, co-fondator: Investitorii îmi spun să uit de București. Avem acum în vizor Brașov, Iași, Constanța
Speedwell, care a cumpărat terenul Griro din Capitală, a renunțat la 10% din oameni. Jan Demeyere, co-fondator: Investitorii ...
Dezvoltatorul Speedwell, care a cumpărat la finele anului trecut terenul Griro din apropierea Gării de Nord, este al doilea investitor care spune public că a concediat 10% din oameni din cauza......
ANPC va propune ANRE introducerea unui sistem de semnalizare a prezenței pe teren a persoanelor care se ocupă de citirea contoarelor
ANPC va propune ANRE introducerea unui sistem de semnalizare a prezenței pe teren a persoanelor care se ocupă de citirea ...
ANPC va propune Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) introducerea unui sistem de semnalizare ...
Gazoductul Baltic Pipe, prin care vor fi livrate Poloniei gaze naturale din Norvegia, a fost inaugurat astăzi
Gazoductul Baltic Pipe, prin care vor fi livrate Poloniei gaze naturale din Norvegia, a fost inaugurat astăzi
Oficiali din Polonia, Norvegia şi Danemarca au participat marţi la inaugurarea unui gazoduct strategic care le va permite ...
Oracle va plăti o amendă de 23 de milioane de dolari Comisiei americane pentru Bursă şi Valori Mobiliare, într-un caz de corupere a unor oficiali străni
Oracle va plăti o amendă de 23 de milioane de dolari Comisiei americane pentru Bursă şi Valori Mobiliare, într-un caz ...
Compania americană de software Oracle va plăti Comisiei pentru Bursă şi Valori Mobiliare din SUA (SEC) 23 de milioane ...