1EUR = 4.8074 RON | Bucureşti 12 º

Companii

Atentat la Istanbul: Zeci de turişti români vor să se întoarcă în ţară

Agenţia de turism online Paravion a început să primească solicitări din partea turiştilor români aflaţi în Istanbul, pentru a se întoarce cât mai repede în ţară, după explozia puternică de marţi dimineaţă, soldata cu zeci de morţi şi răniţi.

12 ian, 2016 | ECONOMICA.net

Potrivit informațiilor Paravion, imediat după explozia de azi dimineață, petrecută în apropierea Moscheii Albastre, obiectiv turistic recunoscut al Istanbulului, soldată cu cel puțin 10 morți și 15 răniți, turiștii români au început să reacționeze. Aceștia au luat de urgență legătura telefonic cu specialiștii Paravion pentru a găsi cea mai rapidă metodă de a se reîntoarce în țară.

Deși, deocamdată, companiile aeriene nu au anunțat nicio măsură în ceea ce privește reîntoarcerea cât mai rapidă a turiștilor, Paravion se pregătește intensiv pentru ajutorarea lor.

"Istanbul este una dintre cele mai accesate destinaţii de către turiştii români, vorbim de ordinul miilor care îl vizitează anual. În momentul de faţă analizăm baza de date cu toţi românii care sunt deja acolo sau urmează să plece către Instabul în următoarele săptămâni, pentru a fi 100% pregătiţi operaţional. Am început, deja, să primim telefoane pentru a se întoarce repede în ţară şi depunem toate eforturile pentru a găsi varianta optimă şi cea mai convenabilă. Până la acest moment, companiile aeriene nu au anunţat nimic în acest sens", declară Remus Vișan, Managing Director Paravion.

În dimineața zilei de 12 ianuarie a avut loc o explozie puternică în zona turistică a Istanbulului, cel mai probabil în urma unui atentat sinucigaș. Până la acest moment, explozia s-a soldat cu cel puțin 10 morți și 15 răniți.

Paravion operează pe mai multe pieţe din Europa de Est şi în Turcia, oferind servicii precum rezervări de bilete de avion, vacanţe, închirieri auto şi hotel. Website-ul beneficiază de un call center disponibil 24 de ore din 24, precum și de soluții de securitate dezvoltate de Zitec si PayU.

CITEŞTE ŞI Turcia: Explozie puternică la Istanbul, 10 morţi şi 15 răniţi. Atacatorul sinucigaş ar fi un sirian

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO