1EUR = 4.8278 RON | Bucureşti 25 º

Companii

Atlassib a anunțat că-și suspendă cursele de autocar care trec prin regiunile din Italia lovite de epidemia de COVID-19

Compania de transport internaţional de persoane cu sediul central la Sibiu, Atlassib&Atlantic Travels Internaţional, a anunţat vineri că îşi sistează, din 1 martie, cursele cu oprire în regiunile Lombardia şi Veneto din Italia, unde au apărut cazuri de coronavirus, informează Agerpres.

28 feb, 2020 | Agerpres


Măsura este adoptată pentru două săptămâni.

"În contextul evoluţiei epidemiei de coronavirus, ne menţinem poziţia de a garanta, pe cât posibil, siguranţa pasagerilor noştri. Astfel, la indicaţiile instituţiilor abilitate, am decis, în ce priveşte cursele spre România, ca începând cu 01.03.2020, să sistăm complet cursele cu oprire în regiunile Lombardia (Milano, Bergamo, Brescia, Cremona) şi Veneto (Verona, Vicenza Padova, Rovigo) pentru o perioadă de 2 săptămâni. Am optat pentru devierea traseelor, astfel încât toate autocarele ATLASSIB&ATLANTIC TRAVELS INTERNATIONAL nu vor opera îmbarcări din zonele Lombardia şi Veneto, acestea fiind evitate complet", se arată într-un anunţ postat de companie, pe pagina oficială de Facebook.

Potrivit sursei citate, "pasagerilor care au cumpărat deja bilete cu plecare din zonele afectate de epidemie, li se garantează reprogramarea plecărilor, pentru date ulterioare. Celelalte curse operate de către ATLASSIB&ATLANTIC TRAVELS INTERNATIONAL pe teritoriul Italiei se vor desfăşura normal. De asemenea, cursele cu plecare din România, cu debarcare de pasageri în Milano, Bergamo, Brescia, Cremona, Verona, Vicenza Padova, şi Rovigo, se vor desfăşura normal, până la noi indicaţii ale autorităţilor."

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO