1EUR = 4.8737 RON | Bucureşti -1 º

Companii

Au apărut automatele de cafea cu plata prin sms

Nestlé România, introduce plata prin sms la automatele de băuturi calde. Primele astfel de aparate au fost deja instalate în Bucureşti şi alte trei oraşe ale ţării.

28 apr, 2016 | ECONOMICA.net

Nestlé Professional, divizia de out of home a companiei Nestlé România, a început instalarea automatelor de băuturi calde NESCAFÉ Alegria care permit plata prin sms, arată un comunicat al companiei. Primele oraşe unde existe astfel de aparate sunt București, Bacău, Cluj și Sibiu, urmând ca această metodă să fie extinsă și în alte orașe din țară până la finalul anului.

Achiziționarea unui produs NESCAFÉ Alegria se va face prin trimiterea unui SMS la un număr scurt predefinit. Taxarea se va realiza în momentul în care clientul primește un SMS de confirmare. În câteva secunde de la primirea acestui mesaj, creditul va fi afișat pe automatul de cafea, iar selecția produsului trebuie realizată în maxim un minut de la afișarea creditului încărcat prin SMS.

Ulterior, costul cafelei va fi inclus pe factura emisă de operatorul de telefonie mobilă, în cazul abonaților, sau va fi retras din creditul existent în cazul utilizatorilor de cartele prepay.

„Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților noștri vom implementa plata prin SMS, foarte ușor de utilizat și extrem de utilă atunci când o persoană nu are bani numerar. Au fost instalate primele aparate în București, Bacău, Cluj și Sibiu și deja efectuăm teste pentru a extinde rețeua și în alte orașe din țară. Avem în plan ca până la finalul anului să ajungem până la 500 de puncte de vânzare cu plată prin SMS", declară Ovidiu Tunaru, Country Manager, Nestlé Professional România.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO