1EUR = 4.7776 RON | Bucureşti 11 º

Companii

Auchan intră într-un nou oraş, în urma rebrandingului. Reduceri de preţuri de 70% în alte magazine Real

Retailerul francez Auchan a închis astăzi primul magazin Real din acest an, în vederea rebrandingului. La finele acestei luni, când unitatea se va redeschide, retailerul francez va marca un nou oraş pe harta propriei reţele, Ploieşti. Alte magazine Real sunt în lichidare totală.

15 ian, 2014 | | ECONOMICA.net

Astăzi, retailerul francez Auchan a închis pentru reamenajări magazinul Real din Ploieşti, în cadrul procesului de rebranding ce se va finaliza anul acesta. Este primul Real închis de Auchan anul acesta, dintre cele 13 magazine pe care trebuie să îşi pună sigla în 2014, ca urmare a tranzacţiei cu Metro Group de la finele lui 2012. Unitatea din Ploieşti se va redeschide până la finele lui ianuarie şi marchează intrarea retailerului francez în acest oraş.

Tot de astăzi Real Timişoara Sud a intrat în lichidări totale de stocuri, urmând să se închidă pentru reamenajări. Clienţii pot beneficia astfel, până pe 19 ianuarie, de reduceri de până la 70% la mii de produse. Totodată, magazinul Real din Baia Mare se află de mâine şi până pe 25 ianuarie într-o perioadă de lichidare totală de stocuri, cu reduceri de până la 70% la 10.000 de produse. După această dată şi acest magazin va fi închis pentru a se redeschide sub un alt nume şi cu o altă înfăţişare.  

Potrivit oficialilor Auchan, compania a programat să redeschidă câte 3 magazine Auchan pe lună. Detalii aici:

Reîncepe perioada de mari reduceri în magazinele Real. Auchan continuă rebrandingul

Tranzacţia Auchan-Real a fost finalizată pe 12 septembrie 2013, ca urmare a acordului semnat în 30 noiembrie 2012 între grupul Auchan şi Metro Group şi a validării primite din partea Consiliului Concurenţei, la sfârşitul lunii iulie 2013. Auchan România, în noua sa dimensiune, ajunge la 31 de magazine deschise şi alte două în construcţie, o suprafaţă netă de vânzare de 252.000 metri pătraţi, peste 10.000 de angajaţi, 3 platforme logistice, 70 milioane de clienţi anual şi o cifră de afaceri comună de peste 4,5 miliarde de lei, fără taxe. Compania devine, astfel, unul din primii cinci cei mai mari angajatori privaţi din România şi a doua reţea de comerţ ca suprafaţă totală de vânzare la nivel naţional.

 

 

 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO