Auchan angajează peste 50 de oameni în marile oraşe. Te califici dacă ai cel puţin 10 clase

Auchan face angajări la Baia Mare, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Oradea, Piteşti, Satu-Mare, Sibiu, Timişoara, Tîrgu-Mureş. Iată posturile vacante şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi. 
Economica.net - joi, 27 aug. 2015, 21:22
Auchan angajează peste 50 de oameni în marile oraşe. Te califici dacă ai cel puţin 10 clase

Oferta de muncă la Auchan

Auchan angajează 10 agenţi de pază la Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Oradea, Piteşti, Timişoara, Tîrgu-Mureş.
Candidatul potrivit pentru acest post are atestat profesional de agent pază şi protecţie, minimum 10 clase, are cunoştinţe de operare PC, conduită morală şi profesională ireproşabilă, experienţă în domeniul pazei bunurilor şi valorilor, experienţă în asigurarea securităţii spaţiilor comerciale.
Detalii, aici.

Auchan angajează 10 casieri la Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Oradea, Satu-Mare, Sibiu, Timişoara, Târgu-Mureş.
Te califici pentru acest post dacă vrei program de muncă flexibil, eşti atent la detalii, responsabil, comunicativ, motivat, orientat către client.
Amănunte, aici.

24 septembrie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru aceste posturi.

Auchan angajează şase manageri de raion la Bucureşti, Constanţa, Timişoara.
Candidatul ideal pentru acest post are unul-doi ani experienţă în domeniul comercial, studii superioare, capacitate de efort susţinut, cunoştinţe de operare PC, abilităţi de coordonare şi management al echipei.
Până pe 25 septembrie se primesc candidaturi pentru acest post. Detalii, aici.

Auchan angajează 20 de lucrători comerciali în Baia Mare, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Oradea, Piteşti, Satu-Mare, Sibiu, Timişoara, Târgu-Mureş.
Angajatorii caută pentru acest post oameni cu minimă experienţă în domeniul comercial, care sunt comunicativi şi au iniţiativă.
27 septembrie e ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post. Amănunte, aici.

Auchan angajează trei tehnicieni întreţinere magazin în Bucureşti, Galaţi, Timişoara.
Candidatul potrivit pentru acest post are calificare de electrician, experienţă relevantă în domeniul tehnic, e o persoană organizată şi responsabilă, poate asimila cunoştinţe noi. Mai multe detalii găsiţi aici. 

Auchan mai angajează un asistent direcţiune magazin, un controlor de gestiune stagiar, un coordonator programe de training. 
Lista completă a locurilor de muncă vacante la Auchan, aici.

Te-ar mai putea interesa și
Boloș: Guvernul a aprobat o schemă de ajutor de stat, de 500 de milioane de euro, pentru industria prelucrătoare. Am amânat amenzile pentru e-Factura pâna la 1 iunie (Video)
Boloș: Guvernul a aprobat o schemă de ajutor de stat, de 500 de milioane de euro, pentru industria prelucrătoare. Am amânat ...
Guvernul a aprobat o schemă de ajutor de stat pentru activităţi productive şi pentru industria prelucrătoare, o schemă mult aşteptată pentru mediul de afaceri, în valoare de 500 de milioane......
Anunț important pentru toți clienții ING Bank
Anunț important pentru toți clienții ING Bank
ING Bank și-a reînnoit certificatele de securitate ale Home’Bank și a transmis un mesaj clienților.
Compania aeriană a insulelor malteze își încetează operațiunile pe 30 martie. Locul ei e luat de KM Malta
Compania aeriană a insulelor malteze își încetează operațiunile pe 30 martie. Locul ei e luat de KM Malta
Air Malta, compania națională a insulelor malteze, va efectua ultimul zbor pe 30 martie. Guvernul maltez a decis în toamna ...
Alegeri Republica Moldova: Maia Sandu, favorită în cursa pentru un nou mandat prezidenţial – sondaj
Alegeri Republica Moldova: Maia Sandu, favorită în cursa pentru un nou mandat prezidenţial – sondaj
Preşedinta în exerciţiu a Republicii Moldova, Maia Sandu, este favorită în perspectiva viitoarelor alegeri prezidenţiale ...