Auchan face angajări în toată ţara. Caută de la lucrător comercial până la achizitor

Auchan face angajări la Bacău, Baia Mare, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Deva, Galaţi, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Satu-Mare, Sibiu, Timişoara. Află dintr-un material ECONOMICA.NET ce caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante la Auchan.
Economica.net - Dum, 19 ian. 2014, 21:55
Auchan face angajări în toată ţara. Caută de la lucrător comercial până la achizitor

Auchan angajează 50 de lucrători comerciali la Bacău, Baia Mare, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Deva, Galaţi, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Satu-Mare, Sibiu, Timişoara.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai experienţă minimă în domeniul comercial, eşti dinamic, ai iniţiativă şi eşti comunicativ.
9 februarie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru postul de lucrător comercial la Auchan, potrivit anunţului de recrutare pe care îl poţi consulta aici.

Auchan angajează trei contabili la Bucureşti.
Eşti eligibil pentru postul de contabil la Auchan dacă ai absolvit studii superioare cu profil economic, ai cel puţin doi ani experienţă într-un departament de contabilitate, ai foarte bune cunoştinţe de operare PC (Microsoft Office Excel/Word, programe de contabilitate). De asemenea, trebuie să fii atent la detalii, să ai iniţiativă, să poţi lucra rapid şi corect, ca să fii recrutat pentru acest post.
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au cunoştinţe de limba franceză sau de limba engleză.
Postul de contabil ofertat de Auchan este pe durată determinată de 10 luni.
Şi în acest caz, ultima zi până la care se primesc candidaturi pentru postul vacant la Auchan este 9 februarie. Amănunte, aici.

Auchan angajează pe postul de achizitor senior în Bucureşti.
Candidatul ideal pentru acest post a absolvit studii superioare, are cel puţin trei ani experienţă ca achizitor în retail, vorbeşte limba engleză, are bune abilităţi de comunicare şi de negociere, este onest şi riguros.
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care vorbesc şi limba franceză.
20 ianuarie este ultima zi în care angajatorii primesc candidaturi pentru acest post. Informaţii suplimentare despre postul vacant la Auchan, aici.

Te-ar mai putea interesa și
Nouă creștere de preț la pompe: azi s-a scumpit iarăși benzina
Nouă creștere de preț la pompe: azi s-a scumpit iarăși benzina
Petrom, liderul pieței de distribuție a carburanților, a scumpit azi benzina, la două zile de la precedenta majorare de preț a carburanților....
Eduard Dumitrașcu, președinte ARSC: România traversează cea mai bună perioadă din punct de vedere al dezvoltării urbane și poate deveni un reper în regiune privind conceptul de „smart village”
Eduard Dumitrașcu, președinte ARSC: România traversează cea mai bună perioadă din punct de vedere al dezvoltării urbane ...
Cu acces la resurse importante pentru avans tehnologic, România are un potențial uriaș să devină un exemplu de națiune ...
EXCLUSIV Schimbare de ultimă oră a regulilor RCA: Firmele de asigurare nu mai plătesc dauna fără documente suplimentare privind calitatea reparației. Măsura vizează sute de mii de șoferi pe an
EXCLUSIV Schimbare de ultimă oră a regulilor RCA: Firmele de asigurare nu mai plătesc dauna fără documente suplimentare ...
Autoritățile au pregătit o nouă schimbare a legislației RCA, care, de această dată, vizează în primul rând creșterea ...
Engie speră la performanțe financiare și mai bune în 2024, chiar pe fondul scăderii prețurilor
Engie speră la performanțe financiare și mai bune în 2024, chiar pe fondul scăderii prețurilor
Grupul francez Engie, activ și în România pe segmentele de distribuție și furnizare de gaze și electricitate și de ...