Auchan face angajări în toată ţara. Caută de la lucrător comercial până la achizitor

Auchan face angajări la Bacău, Baia Mare, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Deva, Galaţi, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Satu-Mare, Sibiu, Timişoara. Află dintr-un material ECONOMICA.NET ce caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante la Auchan.
Economica.net - Dum, 19 ian. 2014, 21:55
Auchan face angajări în toată ţara. Caută de la lucrător comercial până la achizitor

Auchan angajează 50 de lucrători comerciali la Bacău, Baia Mare, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Deva, Galaţi, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Satu-Mare, Sibiu, Timişoara.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai experienţă minimă în domeniul comercial, eşti dinamic, ai iniţiativă şi eşti comunicativ.
9 februarie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru postul de lucrător comercial la Auchan, potrivit anunţului de recrutare pe care îl poţi consulta aici.

Auchan angajează trei contabili la Bucureşti.
Eşti eligibil pentru postul de contabil la Auchan dacă ai absolvit studii superioare cu profil economic, ai cel puţin doi ani experienţă într-un departament de contabilitate, ai foarte bune cunoştinţe de operare PC (Microsoft Office Excel/Word, programe de contabilitate). De asemenea, trebuie să fii atent la detalii, să ai iniţiativă, să poţi lucra rapid şi corect, ca să fii recrutat pentru acest post.
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au cunoştinţe de limba franceză sau de limba engleză.
Postul de contabil ofertat de Auchan este pe durată determinată de 10 luni.
Şi în acest caz, ultima zi până la care se primesc candidaturi pentru postul vacant la Auchan este 9 februarie. Amănunte, aici.

Auchan angajează pe postul de achizitor senior în Bucureşti.
Candidatul ideal pentru acest post a absolvit studii superioare, are cel puţin trei ani experienţă ca achizitor în retail, vorbeşte limba engleză, are bune abilităţi de comunicare şi de negociere, este onest şi riguros.
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care vorbesc şi limba franceză.
20 ianuarie este ultima zi în care angajatorii primesc candidaturi pentru acest post. Informaţii suplimentare despre postul vacant la Auchan, aici.

Te-ar mai putea interesa și
România are cele mai multe exploataţii viticole din UE, dar şi cele mai mici
România are cele mai multe exploataţii viticole din UE, dar şi cele mai mici
România avea în 2020 un număr de 844.015 exploataţii viticole, adică echivalentul a 37,9% din cele 2,2 milioane de exploataţii viticole care existau în întreaga Uniune Europeană, arată......
Bursa de la Bucureşti a câştigat peste trei miliarde de lei din capitalizare în această săptămână
Bursa de la Bucureşti a câştigat peste trei miliarde de lei din capitalizare în această săptămână
Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a câştigat 3,061 miliarde de lei din capitalizare, respectiv 1,55%, în această săptămână, ...
Pariul câştigător al vinurilor din Republica Moldova – AFP
Pariul câştigător al vinurilor din Republica Moldova – AFP
În micul sat Pereni din Republica Moldova, Nicolae Tronciu şi-a lansat propria sa marcă de vin, în urmă cu patru ani, ...
Variola maimuţei: niciun caz confirmat în România. Cum se transmite, ce simptome are, unde a fost confirmată – răspunsurile MS
Variola maimuţei: niciun caz confirmat în România. Cum se transmite, ce simptome are, unde a fost confirmată – ...
Ministerul Sănătăţii a publicat o serie de întrebări şi răspunsuri despre variola maimuţei, furnizate de Organizaţia ...