Auchan face angajări în toată ţara. Caută de la lucrător comercial până la achizitor

Auchan face angajări la Bacău, Baia Mare, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Deva, Galaţi, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Satu-Mare, Sibiu, Timişoara. Află dintr-un material ECONOMICA.NET ce caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante la Auchan.
Economica.net - Dum, 19 ian. 2014, 21:55
Auchan face angajări în toată ţara. Caută de la lucrător comercial până la achizitor

Auchan angajează 50 de lucrători comerciali la Bacău, Baia Mare, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Deva, Galaţi, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Satu-Mare, Sibiu, Timişoara.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai experienţă minimă în domeniul comercial, eşti dinamic, ai iniţiativă şi eşti comunicativ.
9 februarie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru postul de lucrător comercial la Auchan, potrivit anunţului de recrutare pe care îl poţi consulta aici.

Auchan angajează trei contabili la Bucureşti.
Eşti eligibil pentru postul de contabil la Auchan dacă ai absolvit studii superioare cu profil economic, ai cel puţin doi ani experienţă într-un departament de contabilitate, ai foarte bune cunoştinţe de operare PC (Microsoft Office Excel/Word, programe de contabilitate). De asemenea, trebuie să fii atent la detalii, să ai iniţiativă, să poţi lucra rapid şi corect, ca să fii recrutat pentru acest post.
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au cunoştinţe de limba franceză sau de limba engleză.
Postul de contabil ofertat de Auchan este pe durată determinată de 10 luni.
Şi în acest caz, ultima zi până la care se primesc candidaturi pentru postul vacant la Auchan este 9 februarie. Amănunte, aici.

Auchan angajează pe postul de achizitor senior în Bucureşti.
Candidatul ideal pentru acest post a absolvit studii superioare, are cel puţin trei ani experienţă ca achizitor în retail, vorbeşte limba engleză, are bune abilităţi de comunicare şi de negociere, este onest şi riguros.
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care vorbesc şi limba franceză.
20 ianuarie este ultima zi în care angajatorii primesc candidaturi pentru acest post. Informaţii suplimentare despre postul vacant la Auchan, aici.

Te-ar mai putea interesa și
Brazilia a înregistrat pentru a patra zi consecutiv peste 2.000 de decese cauzate de COVID-19
Brazilia a înregistrat pentru a patra zi consecutiv peste 2.000 de decese cauzate de COVID-19
Brazilia a înregistrat vineri 2.216 de decese de COVID-19, fiind a patra zi consecutiv când raportează peste 2.000 de decese zilnice asociate acestei maladii, potrivit unor surse guvernamentale......
GCS: 127 de noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 au fost confirmate în ultimele 24 de ore. Toată țara rămâne în scenariul verde
GCS: 127 de noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 au fost confirmate în ultimele 24 de ore. Toată țara rămâne în scenariul ...
Un număr de 127 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, fiind efectuate ...
ANM: Cod galben de instabilitate atmosferică în aproape toată țara
ANM: Cod galben de instabilitate atmosferică în aproape toată țara
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică pentru aproape ...
Cele mai ieftine bilete de avion spre plajele din Spania
Cele mai ieftine bilete de avion spre plajele din Spania
Dacă nu mergeți în vacanță prin intermediul agențiilor de turism și vă cazați în apartamente sau vile, iată care ...