Auchan face angajări în toată ţara

Auchan face angajări la Bacău, Baia-Mare, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Deva, Galaţi, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Satu-Mare, Sibiu, Timişoara, Tîrgu-Mureş. ECONOMICA.NET vă spune ce caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante.
Economica.net - Dum, 02 mart. 2014, 08:34
Auchan face angajări în toată ţara

Auchan angajează 50 de lucrători comerciali în Bacău, Baia-Mare, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Deva, Galaţi, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Satu-Mare, Sibiu, Timişoara, Tîrgu-Mureş.
Angajatorii caută persoane dinamice, comunicative, care au experienţă minimă în domeniul comercial.
7 martie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare pe care îl poţi accesa aici.

Auchan angajează măcelari, brutari, cofetari, bucătari în Bacău, Baia-Mare, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Deva, Galaţi, Oradea, Piteşti, Ploieşti,  Satu-Mare, Sibiu, Timişoara.
Eşti potrivit pentru unul dintre aceste posturi vacante la Auchan dacă ai absolvit 10 clase şi şcoala profesională de profil sau dacă ai o diplomă de calificare în meseria pentru care aplici. Candidatul ideal pentru acest post are experienţă în pregătirea pâinii, a diferitelor specialităţi de patiserie, cofetărie, respectiv a produselor din carne.
8 martie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post. Detalii găsiţi aici.

Auchan angajează 10 agenţi de securitate în oraşele enumerate în anunţul de recrutare anterior.
Candidatul ideal pentru acest post are cel puţin 10 clase, a mai lucrat în domeniul pazei bunurilor şi valorilor, are atestat profesional de agent de pază şi protecţie şi ştie să opereze un PC. De asemenea, trebuie să ai spirit de echipă, să fii disciplinat şi să fii integru, ca să fii eligibil pentru acest post.
8 martie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante la Auchan. Amănunte, aici.

Auchan angajează trei electricieni la Bucureşti, Braşov şi Cluj. Te califici pentru acest post dacă ai calificare de electrician, experienţă relevantă în domeniul tehnic, ai gândire analitică şi eşti organizat.
9 martie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru postul vacant la Auchan. Informaţii suplimentare despre aceste locuri de muncă găsiţi aici.

Auchan angajează la Bucureşti omul potrivit pentru postul de coordonator visual merchandising.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai absolvit studii superioare, ai experienţă relevantă în comerţ, eşti dispus să pleci în deplasări în interes de serviciu, în ţară.
Candidatul ideal pentru acest post este empatic, eficient, bun pedagog, perseverent, bun comunicator şi bun strateg.
Până pe 8 martie se primesc candidaturi pentru postul disponibil la Auchan. Detalii găsiţi aici.

Te-ar mai putea interesa și
Autoritatea americană de reglementare a burselor (SEC) investighează modul în care Musk a anunțat că deține acțiuni la Twitter
Autoritatea americană de reglementare a burselor (SEC) investighează modul în care Musk a anunțat că deține acțiuni ...
Comisia americană pentru bursă şi valori mobiliare (SEC) din Statele Unite analizează dezvăluirea de către directorul general al Tesla, Elon Musk, a participaţiei cumpărate la Twitter la......
Românii consumă anual peste 6,1 milioane de hamburgeri. Cum a schimbat inflația prețul unui burger
Românii consumă anual peste 6,1 milioane de hamburgeri. Cum a schimbat inflația prețul unui burger
Consumul de burgeri din țara noastră a crescut semnificativ în ultimii ani, acest produs fiind din ce în ce mai apreciat ...
Primăria Capitalei vrea să contracteze un împrumut de 185 de milioane de lei. Banii ar urma să meargă în investiții și refinanțarea unei datorii mai vechi
Primăria Capitalei vrea să contracteze un împrumut de 185 de milioane de lei. Banii ar urma să meargă în investiții ...
Primăria Capitalei ar putea contracta un împrumut în valoare de până la 185 de milioane de lei, conform unui proiect ...
Directiva europeană privind protecția consumatorilor de pe piețele digitale a intrat de astăzi în vigoare
Directiva europeană privind protecția consumatorilor de pe piețele digitale a intrat de astăzi în vigoare
Directiva privind o mai bună asigurare a respectării normelor Uniunii Europene în materie de protecţie a consumatorilor ...