Auchan face angajări în toată ţara

Auchan face angajări la Bacău, Baia-Mare, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Deva, Galaţi, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Satu-Mare, Sibiu, Timişoara, Tîrgu-Mureş. ECONOMICA.NET vă spune ce caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante.
Economica.net - Dum, 02 mart. 2014, 08:34
Auchan face angajări în toată ţara

Auchan angajează 50 de lucrători comerciali în Bacău, Baia-Mare, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Deva, Galaţi, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Satu-Mare, Sibiu, Timişoara, Tîrgu-Mureş.
Angajatorii caută persoane dinamice, comunicative, care au experienţă minimă în domeniul comercial.
7 martie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare pe care îl poţi accesa aici.

Auchan angajează măcelari, brutari, cofetari, bucătari în Bacău, Baia-Mare, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Deva, Galaţi, Oradea, Piteşti, Ploieşti,  Satu-Mare, Sibiu, Timişoara.
Eşti potrivit pentru unul dintre aceste posturi vacante la Auchan dacă ai absolvit 10 clase şi şcoala profesională de profil sau dacă ai o diplomă de calificare în meseria pentru care aplici. Candidatul ideal pentru acest post are experienţă în pregătirea pâinii, a diferitelor specialităţi de patiserie, cofetărie, respectiv a produselor din carne.
8 martie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post. Detalii găsiţi aici.

Auchan angajează 10 agenţi de securitate în oraşele enumerate în anunţul de recrutare anterior.
Candidatul ideal pentru acest post are cel puţin 10 clase, a mai lucrat în domeniul pazei bunurilor şi valorilor, are atestat profesional de agent de pază şi protecţie şi ştie să opereze un PC. De asemenea, trebuie să ai spirit de echipă, să fii disciplinat şi să fii integru, ca să fii eligibil pentru acest post.
8 martie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante la Auchan. Amănunte, aici.

Auchan angajează trei electricieni la Bucureşti, Braşov şi Cluj. Te califici pentru acest post dacă ai calificare de electrician, experienţă relevantă în domeniul tehnic, ai gândire analitică şi eşti organizat.
9 martie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru postul vacant la Auchan. Informaţii suplimentare despre aceste locuri de muncă găsiţi aici.

Auchan angajează la Bucureşti omul potrivit pentru postul de coordonator visual merchandising.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai absolvit studii superioare, ai experienţă relevantă în comerţ, eşti dispus să pleci în deplasări în interes de serviciu, în ţară.
Candidatul ideal pentru acest post este empatic, eficient, bun pedagog, perseverent, bun comunicator şi bun strateg.
Până pe 8 martie se primesc candidaturi pentru postul disponibil la Auchan. Detalii găsiţi aici.

Te-ar mai putea interesa și
Proiect nou pentru drepturile pasagerilor, în Comisia Europeană – Adina Vălean, comisar european pentru Transporturi
Proiect nou pentru drepturile pasagerilor, în Comisia Europeană – Adina Vălean, comisar european pentru Transporturi
Comisarul european pentru Transporturi, Adina Vălean, a anunţat, joi, că a promovat în Comisia Europeană un proiect nou privind drepturile pasagerilor....
Închiderea fabricii Clariant din România. Primarul din Podari spune că bugetul local nu va fi afectat deocamdată
Închiderea fabricii Clariant din România. Primarul din Podari spune că bugetul local nu va fi afectat deocamdată
Închiderea fabricii Clariant din comuna Podari, judeţul Dolj, care produce bioetanol celulozic, nu va afecta deocamdată ...
Extinderea la doi ani a perioadei de acordare a autorizaţiei de muncă pentru străinii care lucrează în România – proiect
Extinderea la doi ani a perioadei de acordare a autorizaţiei de muncă pentru străinii care lucrează în România – ...
O iniţiativă legislativă depusă la Parlament prevede extinderea, de la un an la doi ani, a perioadei pentru care se acordă, ...
Care este prognoza pieței de criptomonede pentru 2024 (P)
Care este prognoza pieței de criptomonede pentru 2024 (P)
Nu este un secret că piața crypto este caracterizată de o volatilitate crescută și de fluctuații de preț care pot ...